返回列表 回復 發帖
新一代吹水爬樓王
20060420 發表於 2009-6-24 04:16 PM
我好少爬楼~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
你做咩甘留意我的动向~~
kay199143 發表於 2009-6-24 03:45 PM
鬼得闲留意你。。。只是去到哪里都看到你的回复,而且都九不搭八
<赌博> 令我富甲一方
鬼得闲留意你。。。只是去到哪里都看到你的回复,而且都九不搭八
ckw0813 發表於 2009-6-24 04:31 PM
几时九不搭八啊~~
過度活躍別人就會以為你想改論壇的名字
哈哈.. 曾經有人說我想把論壇改為火爆論壇
他們都傻傻的,真的以為他們想什么就會發生什么
大家都是想在這開心一下而已
如果上來后卻互相猜疑,有什么好玩
吹水也不錯,隨時可以當版主,分區版主...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

吹水也不錯,隨時可 ...
shannon0730 發表於 2009-6-25 08:28 AM
原来吹水就能做版主~~
吹水也不錯,隨時可 ...
shannon0730 發表於 25-6-2009 08:28
甘我一定做唔到版主,
因为比较少吹水
原来吹水就能做版主~~
kay199143 發表於 2009-6-25 09:25 AM
咁版主應該有你份
火焰眾神,歃血為盟,永結同心
原来吹水就能做版主~~
kay199143 發表於 25-6-2009 09:25
快D去申请喇。。。
但是還是要看你跟誰吹哦,哈哈
很容易但是卻不是說真正的很容易
說難也不是說很難
哈哈,很玄吧...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

但是還是要看你跟誰吹哦,哈哈
很容易但是卻不是說真正的很容易
說難也不是說很難
哈哈,很玄吧...
shannon0730 發表於 2009-6-25 10:23 AM
真系少D智慧都睇5明~~~
pls...i need some double money card n some...........revive stones.....
haha
long time no see loo.......
anybody home....????haiz......juz few month no play pets....this house bcome ghost de house le.........missyou bro.......i miss you T.T
点解hi_there 到现在都没解禁的??
点解hi_there 到现在都没解禁的??
stephenhor 發表於 26-6-2009 23:42
佢仲未投降呱
请问一下,hi-there兄为什么会被禁止发言的?