返回列表 回復 發帖
搞咩哦
贱狼人 發表於 2012-5-13 10:12 PM
算吧啦..-___-
你應該會諗到有咁既機會..@@
真係令人擔心..
人地熱刺贏緊波..

雖然都未到下半場...
但我真係怕阿仙奴會和波..什至輸波...
无耶讲
只要你快樂 真的只要你快樂
有無人可以講比我知兵工廠首發陣容係點@@
lch12 發表於 2012-5-13 10:09 PM
阿仙奴首发:

Wojciech Szczęsny
Thomas Vermaelen
Laurent Koscielny
André Santos
Carl Jenkinson
Alex Song
Francis Coquelin
Yossi Benayoun
Gervinho
Robin Van Persie
Tomas Rosicky
sorry,我部脑比老婆大人hijack左,E家先比返我。。。。
阿仙奴真系自掘坟墓。。。左右闸都吾系正选,又要出谢云奴。。。。好彩无出埋蓝斯,如果吾系就真系死得。。。
都唔只搞咩
终于换人啦
覺得謝雲奴好多時係拖慢左個攻勢,雲加應該換張伯倫上場,用基比斯踢右後衛,jenkinson表現好麻麻!
阿仙奴首发:

Wojciech Szczęsny
Thomas Vermaelen
Laurent Koscielny
André Santos
Carl Jenkinson
Alex Song
Francis Coquelin
Yossi Benayoun
Gervinho
Robin Van Persie
Tomas Rosicky
mysteryray 發表於 2012-5-13 10:49 PM
咁我中8個了@@
和波都吾得啊,一定要赢!
和波都吾得啊,一定要赢!
mysteryray 發表於 2012-5-13 11:08 PM
得....熱刺被逼和囉...@#$%^&
另一邊...QPR 都要加油...唔好比曼城入波...
(雖然係一件十分困難既事..-_-)
得....熱刺被逼和囉...@#$%^&
lch12 發表於 2012-5-13 11:10 PM
吾洗啦!2-3左!一定要再接再厉!
吾洗啦!2-3左!一定要再接再厉!
mysteryray 發表於 2012-5-13 11:13 PM
呢個時候..唔應該開心住...

但一定要同QPR一樣....加油呀!!!!!