返回列表 回復 發帖
2 q- C6 U3 a# o7 T4 U* u4 U3 c係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {* o  Z4 A7 O( \8 A. U
不過我唔係嫌美儀老啊。www3.tvboxnow.com2 }7 J6 @; U; e/ D& O4 v
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
/ Y5 j. W6 V" n8 `% D6 o8 I* [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: w2 O  |& X- W) w  @0 V* T/ p& @$ {www3.tvboxnow.com不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb8 U+ O! @1 A( A" ^5 L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
$ G- F. i3 o# Owww3.tvboxnow.com
4 i/ R; i* j  J% ~9 p' gtvb now,tvbnow,bttvb
0 O) r' S, r* ^# T. c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- j3 b# f/ M0 j0 l% j$ ~
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲! [- B' Q. v2 @8 c) b5 z
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
6 _# F+ z/ c7 X9 i/ z- u/ H! G唔.....
& q4 E6 ^$ y1 w$ m6 ^公仔箱論壇美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
4 A+ w$ @6 i7 R2 E( v
, p/ _0 K: P( X1 E9 C8 {+ _www3.tvboxnow.com註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係www3.tvboxnow.com$ s" ~5 t0 l2 n4 l! b
2939554公仔箱論壇  G& D7 L( a4 w, |) N& ?  D; _' a
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
9 d( R) r# E) i6 s

9 s" T. T0 q$ P. Q/ r' e3 E公仔箱論壇哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
! [3 R2 S4 M8 l" Y# A
唔.....8 a5 Y9 Z; X! V. E, O
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......% p0 M; D6 W+ r  |) H
$ |$ u* ], k3 f7 ^. f" o8 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
4 M. P+ |4 @  Q8 F- W1 a: zleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  C! M% C, [! R3 a3 k) G

' Y7 M: D; Y$ z7 U& y8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
6 l. H7 I! G5 z) b  ~! @0 y) Ztvb now,tvbnow,bttvb
# {6 I' ]7 ?7 k& M* ?6 u: A哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢公仔箱論壇/ W# G2 D4 z9 h, E- r' V
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇% J( n7 O/ g. s( P* ], b8 C- |1 n0 C

! ?7 d) |* d: B: stvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
www3.tvboxnow.com) S- M. q; @( r$ [/ B& j. n4 m( H

- d7 A! T% t6 P+ X/ o3 w* ^/ i我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"公仔箱論壇; M6 q/ K9 [& n; U. ~
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
5 D  \- x: E, ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 b( R6 s" L+ Q9 ^% s/ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ c! L, F! h/ A$ ^& w$ }  F1 o( v3 F
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
5 y$ D1 U6 m0 j! }# r+ z, |嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

! l$ I, ]! D/ J. e- stvb now,tvbnow,bttvb8 _. x; p2 b, e0 g+ h6 z
公仔箱論壇1 Y" p# X9 k" S- F7 D& e  [3 z# J
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
# U, b$ x1 N& A& T/ O: O3 ~! |www3.tvboxnow.com# i, Z, }3 i4 j8 d4 o3 f
有大佬撑住咁就冇有怕:
, T3 T! `/ e- m, V7 Q  T$ v+ ?釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
* n( u# O8 C% c' {% H  o公仔箱論壇嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
& I% d9 @) Y$ d  h6 e# z/ R; ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
' L$ l( g- R8 c2 N0 e* k6 t" QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
9 n( p0 L4 c0 k) }1 r5 a/ ~www3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb( }& p0 X2 m6 v/ X
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb! m# _+ I3 j! X8 f2 t5 u9 ^
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇7 H4 c& A+ v  r% e! F
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 m/ e; W7 J, ?4 ^8 t6 e
; b2 W8 x! c8 U2 f! O, M; k. u& q& z% ]

5 L6 q2 j" e3 W! B6 t0 Y5 u& TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
& g* B: u' I1 E. l3 T; A8 ^mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
; }( c7 Q1 I$ P$ [/ c! h: T+ I我預設嗰個反而唔係呀..
6 Q6 |) N9 Z( q. g+ m- O, Qtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb; |' T# D% _8 R) g2 o4 v1 Y# ]
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
# l' @# C$ \1 A: {- twww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
! W: @( B( m6 e% utvb now,tvbnow,bttvb啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 * A4 b) L& z$ w0 U
公仔箱論壇9 D/ U7 Q- i% i' P9 ?# ^
補充茅山聖物紅肚兜www3.tvboxnow.com5 x& v& K' O& C  L3 q' J6 I' d

- S% @$ S# ~% ^- Q( R+ @* ]$ B0 kwww3.tvboxnow.com
2940533( v1 E: n) l; @

! U9 C7 U0 d7 b5 j; [, g5 `www3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& h' T: @6 m3 N6 ?. B9 t
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
6 }" Q$ u" X# z* p. A' V. Y+ B金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 t3 v, h9 x. s% o
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
1 s% C9 u/ E& V8 ~9 P* T4 O記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ]3 r0 X3 w8 ~6 N
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvb now,tvbnow,bttvb2 c' Z% Q/ s0 ~! L+ w6 X
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ C8 D' F' a5 y1 U
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
www3.tvboxnow.com5 a& }$ h  B7 W3 Z( p$ h

' D* S1 {- K+ P. v5 i: y# @# G7 K嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 E+ o& x* d, x8 A" q
' U6 f) s5 k! {* D3 l. c3 s
釘姐的背面公仔箱論壇. ?8 L# A$ k/ e+ W$ @