返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 08:00 AM 發表

馬來西亞基金會wong5291
佢係你同鄉嚟呀~~~~~~
佢係加拿大人?

回應 iwry@iwjy 第 1141 篇文章

干將莫邪就留返比你同boyboy好嗎?
喵喵喵
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 08:00 AM 發表

喔, 好妻艷呀! 507806 507807
好"妻"艷~~~ 果然係好"夫妻"!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
早啊!早啊!
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 08:01 AM 發表

係歷史人物? 乜東東?
乜東東? 睇陳曉"東"部"倩女幽魂"啦~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 08:03 AM 發表

好"妻"艷~~~ 果然係好"夫妻"!~~~
我打英文 translate  唔到個個字, 所以用 "白字" 囉! 唔好笑我D中文咋啦!
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 08:02 AM 發表

佢係加拿大人?
乜我記wrong 咗你係馬記?
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 08:02 AM 發表
干將莫邪就留返比你同boyboy好嗎?
一對"壁"男?!?!??!?!

回應 qqbubu 第 1148 篇文章

早晨啊qq先生
喵喵喵
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 08:05 AM 發表

乜東東? 睇陳曉"東"部"倩女幽魂"啦~~~
好唔好睇嫁, 好睇我先 download!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-28 08:04 AM 發表
早啊!早啊!
QQ早晨~~~

回應 iwry@iwjy 第 1152 篇文章

簡直喺絕配啦
喵喵喵
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 08:06 AM 發表

我打英文 translate  唔到個個字, 所以用 "白字" 囉! 唔好笑我D中文咋啦!
講吓笑啫 ~~~別人的妻子~~~
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 08:07 AM 發表

好唔好睇嫁, 好睇我先 download!
係電視劇嚟~~~好唔好睇見人見至 ~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 08:06 AM 發表

乜我記wrong 咗你係馬記?
I don't mind as I always make the same mistake and friends here are  very tolerant! no worry!