返回列表 回復 發帖
依家返左屋企先睇到原來 joesyip 今朝送左3張 八倍金錢卡比我
joesyip          八倍金錢卡          3  
係依度同 joesyip 師姐講聲...多謝哂!
依家返左屋企先睇到原來 joesyip 今朝送左3張 八倍金錢卡比我
joesyip          八倍金錢卡          3  

leungmoon337 發表於 2009-6-13 05:30 PM
我买左成百几张用5晒~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
我加入!
http://www.tvboxnow.com/thread-699984-1-1.html
足球迷的你,入來吹下水!
joesyip          八倍金錢卡          3  

leungmoon337 發表於 2009-6-13 17:30
joesyip is a boy la

i am girl
我雖然窮,但很快樂
我加入!
★星夜戀★ 發表於 2009-6-13 18:04
歡迎加入
我雖然窮,但很快樂
拜師有什麼用?  請求拜師  族長可收我做徒弟嗎
wzk523 發表於 2009-6-12 01:27 PM
我就是他的徒弟!!!哈哈哈。。。
先下手为强!!!
我买左成百几张用5晒~~
kay199143 發表於 2009-6-13 05:47 PM
赌神师傅,赐我10 张双倍金钱卡和10张经验卡。。。我停止在5转很耐了。。
之前2转的朋友已经超过我头啦!!
我今日都要升到33转先得~~
kay199143 發表於 2009-6-13 03:10 PM
好搏!!!升完记得给点着数我。。哈哈。。
努力~~加油!

leungmoon337 發表於 2009-6-13 01:31 PM
你唔好加的酱快,我望尘莫及啦!!
赌神师傅,赐我10 张双倍金钱卡和10张经验卡。。。我停止在5转很耐了。。
之前2转的朋友已经超过我头啦!!
hunter_87 發表於 2009-6-13 06:39 PM

hunter_87雙倍經驗卡102009-06-13 20:02:04
hunter_87八倍金錢卡102009-06-13 20:01:55

我睇左"如來佛祖"關於寵物練功果個post
其實都好想試下轉"騎士"玩下
因為"法師"我久唔久打得耐就"眼訓", 無啦啦比怪一野..KO
joesyip1968師兄玩開"騎士", 請問要學邊幾招技能打怪呢?
我練"法師"淨係用"光斬"升到夠級 ...
leungmoon337 發表於 2009-6-13 15:06
大地術--增加數以倍計的防守力
氣血術--增加數以倍計的攻擊力
其實騎士最犬的優勢在於組隊,可以增加隊員的倍數的防力和攻擊力,隊友死亡又可以用復活術令其復活
不用學光斬
我雖然窮,但很快樂
我睇左"如來佛祖"關於寵物練功果個post
其實都好想試下轉"騎士"玩下
因為"法師"我久唔久打得耐就"眼訓", 無啦啦比怪一野..KO
joesyip1968師兄玩開"騎士", 請問要學邊幾招技能打怪呢?
我練"法師"淨係用"光斬"升到夠級 ...
joesyip1968 發表於 2009-6-13 09:03 PM
你做咩系度讲多次~~
终于33转啦,升到呢转就去找钱帮下D新人~~
hunter_87                雙倍經驗卡                10                2009-06-13 20:02:04                                        hunter_87                八倍金錢卡                10                2009-06-13 20:01:55
kay199143 發表於 2009-6-13 08:02 PM
多谢晒!!锡晒你。。。
终于33转啦,升到呢转就去找钱帮下D新人~~
kay199143 發表於 2009-6-13 09:51 PM
我已经排好队啦!!! 前边10个位都已经被我霸了。。
给着我10次钱之后才可以给其他的人。。。
如果每一次给1000000。。10次就10000000。。。
哈哈。。。