返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
( u+ {4 r( r; k# r  |2 N大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 j* W' ^* N$ r7 L  c
係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。公仔箱論壇/ b7 K, _, T2 p  a
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-26 03:52 PM 編輯 7 W3 i, K9 }) v: s
8 w* J5 E2 x( p' \6 [* k/ Y+ L
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
5 j( @" Z% z) X) A3 @& ^& w1 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ l" d6 b8 k9 K/ N8 h6 k公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。www3.tvboxnow.com! L" P  b9 }, v
2946635TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' j7 F/ r) h3 j5 K+ Q
4 i' e" m- m' X% f2 H; L/ h. [leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
4 t1 t. u. c2 f, e6 V8 Ztvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 }' d) q6 E/ R9 L
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。tvb now,tvbnow,bttvb- W0 m+ X: o& c
2946635# N0 ]6 I  y# Z  l* F
! @1 W( ]& l/ w7 C, _0 x6 `, @www3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
1 B' J* q# J0 M9 {/ i/ e咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-27 10:46 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb1 B% y. X' {/ `  Q5 z+ ~+ K

' B( v! r" |! H$ W
+ Y7 C) d2 y5 K$ ?% h$ h公仔箱論壇
) Z- S) K% ?0 {6 S! R5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
4 {9 f$ c3 P* j0 Ltvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
. ]% e7 Z/ W& }% _; r/ Q3 Q公仔箱論壇本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
  R7 e4 m! [7 x- j, r+ z) ^www3.tvboxnow.com琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......www3.tvboxnow.com  ^" k5 n: j" N! y0 `
公仔箱論壇; L' W  b- l, U5 h! [3 p7 R! f6 h

" j+ a% M. T5 w: Q; X6 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
0 ^3 }; b9 T# M6 x5 G; l# b: t. R公仔箱論壇咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話www3.tvboxnow.com# w6 o: N. |- _- K1 E3 j1 O
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
7 [; ^1 K% A$ s
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
3 X2 }9 H) v3 _6 _# X寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
& i( h9 Q+ X0 j0 Z( U* H# b公仔箱論壇
) ^7 F4 j8 }: W1 O8 Swww3.tvboxnow.com咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話www3.tvboxnow.com7 j% s1 r3 h% F/ j5 W3 C, E2 z
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
公仔箱論壇; K6 z" Z5 V) |- R& y2 A
公仔箱論壇" C' z) H1 |7 P* c. V: T) @2 w& q
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
/ t: p9 L0 I, S6 i, Vtvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
公仔箱論壇% d. F9 J( b+ @! a
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。tvb now,tvbnow,bttvb: c6 g4 M: }# Y4 S1 I. \
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。公仔箱論壇# ^+ Y' c& A: }2 L  o# s
2947135tvb now,tvbnow,bttvb3 A: y" b. F% u0 N
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
! }% m# A! o% c
www3.tvboxnow.com/ U3 g$ c3 w7 u" v) z- `6 J1 o" @
咁老比人打patpat?
3 @* m+ c% w7 h4 D

2 m4 X$ j  b2 s9 c& h1 w" W2 o; I嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
- W& W$ R, }  E8 Q* mtvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...
7 M6 I+ R" q9 Y* S+ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
8 h6 x3 |& W: y0 z" a$ O/ \www3.tvboxnow.com4 G: q* r! a& T6 H7 [" y- Y
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
( n: o1 F% r0 Y& w1 H$ u2 Hwww3.tvboxnow.com所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

tvb now,tvbnow,bttvb$ _& |* g! N, I3 g; ^) t- }

1 e" L6 }* v2 C) ], d6 A都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, y5 ]( _' k. a  `" K
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
$ ~9 g+ x' ~& Tmnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
. D& j; H+ {1 F! w% x/ M- z8 ~公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb# k3 Z7 u0 }1 ]) d
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
! f( Y: D2 P( ~2 Y/ s+ j+ B

, _( |" f) J1 f/ g& v1 nwww3.tvboxnow.com我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
. N" i9 c: W9 E' {: o# B2 pwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
  E6 x2 _( N& @, otvb now,tvbnow,bttvb啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?