返回列表 回復 發帖
竟然5在前5名~~
明仔开心啦,猪流感有得放假~~
我中學暗戀的那個女同學來找我了,但是.....
竟然5在前5名~~
明仔开心啦,猪流感有得放假~~
kay199143 發表於 2009-6-11 06:31 PM
中學無得放,,==''
吹水貼獎金已送出

lhy92725     2 秒前     TVB 1148000 元         積分轉出
20060420     1 分鐘前     TVB 2386000 元         積分轉出
allex84     3 分鐘前     TVB 2808000 元         積分轉出
susu_nel     4 分鐘前     TVB 3932000 元         積分轉出
中學無得放,,==''
tatmingtai 發表於 2009-6-11 06:32 PM
点解~~
点解~~
kay199143 發表於 2009-6-11 06:34 PM
唔知,,==''
唔知,,==''
tatmingtai 發表於 2009-6-11 06:36 PM
考完试未~~
考完试未~~
kay199143 發表於 2009-6-11 06:37 PM
未,,,
聽日考maths我先得閑上黎
ming  而家比獎金紀錄你啦.你自己要記低呀..

yinyinyin1 分鐘前TVB 600000 元積分轉出 yinyinyin4 分鐘前TVB 288888 元積分轉出 allex846 分鐘前TVB 288888 元積分轉出 lhy927257 分鐘前TVB 288888 元積分轉出 susu_nel7 分鐘前TVB 288888 元積分轉出
未,,,
聽日考maths我先得閑上黎
tatmingtai 發表於 2009-6-11 06:38 PM
你d maths好勁? (唔洗溫)
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
我番黎啦HAHA
haha28 發表於 2009-6-11 17:38
你来啦哈哈哈哈哈
吹水排行榜(11/6/2009 18:10更新)

會員發貼量 1 .
susu_nel 2432 2 .
allex84 1808 3 .
20060420 1586 4 .
tatmingtai 943 5 .
lhy92725 848 6 .
kay199143623 7 .
CC517   541 8 .
haha28339 9 .
angelang 312 10 ...
tatmingtai 發表於 2009-6-11 18:29
呀!想不到我终于爬过tommy仔的头了
tommy仔是不是在放水啊
hi...早晨...我番黎啦...

係時間發獎金啦
jp2907 發表於 2009-6-11 18:27
一听到要派奖金我整个人都精神起来了
你d maths好勁? (唔洗溫)
cas.cas 發表於 2009-6-11 06:42 PM
唔係,,
全級頭3之ma~~(哈哈,,,好串)^^''
獎金已送出:

susu_nel  :  11065 #  susu_nel7 分鐘前TVB 288888 元積分轉出
   lhy92725  :  11417 # lhy927257 分鐘前TVB 288888 元積分轉出
   allex84     :   11949 # allex846 分鐘前TVB 288888 元積分 ...
jp2907 發表於 2009-6-11 18:30
收到奖金了
谢谢JP兄
呀!想不到我终于爬过tommy仔的头了
tommy仔是不是在放水啊
allex84 發表於 2009-6-11 06:43 PM
你收到個200幾萬未