返回列表 回復 發帖
key....你有無念過要開新帖定用返宜家呢張
唉.....蛇年無咩運 :(
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:12 AM 發表

我會開過張新帖的....~~但我先要處理完我手上的東西...~~
o....
另外,有個問題...就係係打完驗證碼時,變左亂碼.....不大影響,但想知大家係咪同我一樣
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:19 AM 發表

我未有這樣問題...我打過幾只....答唔到你..~~
thanks for the answer although u didn't really answer me=.=''
現在我已經完全變回自由之身了 沒有門派家族也沒有寵物家族

希望假書僮大人不要怪我離開家族
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 10:25 AM 發表
現在我已經完全變回自由之身了 沒有門派家族也沒有寵物家族474583

點解要做到咁??那件"錯事"很嚴重的嗎
原帖由 ice.key 於 2008-11-1 10:31 AM 發表

唉.....兄弟幫都...唉...
key你係咪後悔接管左個家族呢
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 10:25 發表
現在我已經完全變回自由之身了 沒有門派家族也沒有寵物家族474583

不會怪你 你要交10萬9仟7退會費和賠償給我忍痛踢你出兄弟幫嘅精神治療費和傷心費。
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 ndctim 於 2008-11-1 10:27 AM 發表

點解要做到咁??那件"錯事"很嚴重的嗎
做壞人還是自由一點好 以免做錯什麼時牽連到家族

我暫時沒做什麼錯事啦
原帖由 bubu1109 於 2008-11-1 10:25 AM 發表

bubu...both of us don't have family la

原帖由 假書僮 於 2008-11-1 10:35 AM 發表
不會怪你 你要交10萬9仟7退會費和賠償給我忍痛踢你出兄弟幫嘅精神治療費和傷心費。  
什麼,大人你竟然收我10萬9千7

咁平
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件