返回列表 回復 發帖
原帖由 blueocean 於 4/11/2008 07:37 發表

I will remember this....this is a great point....JJ is stupid
只是一場誤會姐!!!你有冇睇清楚架 睇清楚d
原帖由 bubu1109 於 2008-11-4 04:37 PM 發表

我開這家族只是用來存放裝備物品478586
用三百萬嚟做貨倉!你都幾有 bor
入唔到從前小屋既
原帖由 wongjj 於 2008-11-4 05:01 PM 發表
好過份....多野到咁.....我今曰完全唔認得呢個係你個貼
現在這張帖基本上是閒置狀態,有人問野我先會回應,冇人問野我自己唔會特別理會
我都唔係有好多裝備,只不過是開定家族,準備用來收集多點裝備物品
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 ahman1995 於 2008-11-4 05:52 PM 發表
用三百萬嚟做貨倉!你都幾有 bor
這300萬寵物幣我足足存了1個月 好辛苦先開到這個家族,不過只係當倉庫用就是了
原帖由 css95 於 2008-11-4 06:05 PM 發表
入唔到從前小屋既
這問題要問admin或者如來彿祖大人先知點解

回應 bubu1109 第 12593 篇文章

第4天了還沒法玩
不知佛主處理的進度如何
佛主大大你也辛苦了
原帖由 ip147 於 2008-11-5 05:49 AM 發表
bubu1109大大

你可否賣一把必剎之劍給我?

(我用寵物幣100,000+tvb幣100,000)
借你用,打到先還比我

ip147必殺之劍12008-11-05 06:40:30
原帖由 bubu1109 於 4/11/2008 19:44 發表

現在這張帖基本上是閒置狀態,有人問野我先會回應,冇人問野我自己唔會特別理會
我都唔係有好多裝備,只不過是開定家族,準備用來收集多點裝備物品478685 ...
即bubu仍然會時常偷睇我哋la~~~

等我仲之前驚你一走了之
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 06:42 AM 發表

即bubu仍然會時常偷睇我哋la~~~

等我仲之前驚你一走了之
咁我又唔會走左去,不過我都唔會再干涉兄弟幫寵物家族的運作(現在也沒資格理了 ),

我會做番壞人,打劫

回應 bubu1109 第 12596 篇文章

bubu 我都想try try必剎之劍的威力ar~~~pls
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 06:46 發表

咁我又唔會走左去,不過我都唔會再干涉兄弟幫寵物家族的運作(現在也沒資格理了 ),

我會做番壞人,打劫479118
打劫??? 你有成功過嗎
原帖由 wongjj 於 2008-11-5 06:48 AM 發表
bubu 我都想try try必剎之劍的威力ar~~~pls
怎麼變了你打劫我的

wongjj必殺之劍12008-11-05 06:50:53
原帖由 bubu1109 於 5/11/2008 06:52 發表

怎麼變了你打劫我的

wongjj必殺之劍12008-11-05 06:50:53
thanks~~bubu~~

請問我現在是騎士.........暫時打不了police.....這劍打其他怪有此威力ma??

if not, then i've to wait next turn變魔法c.....ma??