返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 01:35 AM 發表
我来啦。奖金明天到我手
really late a..... wait you long time la.....
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 01:34 AM 發表

乜有野搞啊.............边度?...........
have 神秘金楼!从11000-13000楼!有五个神秘金楼!
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
原帖由 chuu 於 2008-11-9 01:34 AM 發表

i also want it.... dont fight with me.....
we can share 2gether
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 01:32 AM 發表
我要奖金
你都有g gor gor la~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 01:37 AM 發表

神秘金楼!从11000-13000楼!有五个神秘金楼!
faster boom it.....
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 01:34 AM 發表

乜有野搞啊.............边度?...........
E度有神秘奖金楼...          讲明神秘所以不知道几楼有
我來報到啦!
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 01:38 AM 發表
最多米一分钟。
。。
o..... 1 minute also long la.....
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 01:35 AM 發表
我来啦。奖金明天到我手
...你就想
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 01:38 AM 發表

we can share 2gether
o..... that see who have win it lo........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 01:39 AM 發表

你都有g gor gor la~~~~~~
他D钱是他自己的....我无份
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 01:38 AM 發表
最多米一分钟。
。。
有無咁快完事