返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
' @3 X. D/ j1 s( I( q公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; \( i! l8 w! M- [8 U
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
; E' F; i! K# \1 `1 N公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb% E, d' |# V3 U
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
; }' d. I5 |2 H7 E公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
( p  O$ {5 Y! l/ t9 s0 Owww3.tvboxnow.com我相信都係囉...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' H$ E, {3 V4 y' K2 v- k

N, D5 K/ d0 w' X公仔箱論壇真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
( M  g4 M  Q0 R2 A! ?公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
公仔箱論壇5 c  E, R$ h. N, G& y! m
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。# j" l6 P. i+ y) z3 L) m. a
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
" O7 m& U$ e% P5 C公仔箱論壇Anyway,各位會員總之小心啲啦.....
0 H% ~( u9 L& n& q6 h$ P1 o3 E+ A. Wwww3.tvboxnow.com
, l8 ^1 i- Y) j2 Q, J3 [
: j" V1 W$ E/ u/ z; Z, u7 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
* e3 d: V4 J* r* U7 _( `1 iPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% D8 A. ?! ~8 S) M, e

0 U8 |7 D6 N" O兩個臥底嘅BB會點架??
( X' ]) ]( O" Z& s; i" V7 i
9 C4 i) O+ A7 I& h& mleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
4 y% o2 f; }! D8 `tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb' w3 y' y+ A8 f2 e3 ^" H
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
tvb now,tvbnow,bttvb! o9 x7 t) }" P6 w- U5 e
tvb now,tvbnow,bttvb. c  w3 Z+ I9 R$ o; ~' X0 L7 D3 N
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,公仔箱論壇6 G4 `, ~+ G- s0 R2 t2 b
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
  L8 ~5 N4 Z4 ~' Z3 g. MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
8 b; F9 Y/ e9 W9 c% I

4 T8 y3 [6 A( g# @1 j" W, lwww3.tvboxnow.com我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
" |# h  J# j* S/ K! nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ m  |' \9 s: T6 w; u' |! h
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
公仔箱論壇8 q) D/ I8 Y9 h$ S) H
公仔箱論壇4 ?+ R# M* P/ S
兩個臥底嘅BB會點架??
+ c/ b* L" |! a. q/ [9 dtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ y7 v* h" y' T
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
' o6 R' E& \* {- c8 u7 G  y/ Q  z. [4 E. f) Z* U  K; R
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
' r, C/ b( k& ~, }' d: P! f5 l大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
# j* J6 E% |+ n& ?" F/ I公仔箱論壇細佬,你真係越爆越多嘢。
# _* X+ z  B, k, c3 i5 K! y小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
: Y$ H8 Y- y. x) h* ]/ Qwww3.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
6 Y$ i5 R0 O; }5 \9 G! E
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
+ D# F4 X5 r0 c5 W, P. ~www3.tvboxnow.com又直接講劇情會好悶.....
- g3 Z5 l9 z9 _tvb now,tvbnow,bttvb面對危險機會太高, 死亡機會也高...www3.tvboxnow.com; x, `! k* F. r' a8 L7 A+ Q
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
" p2 P3 |/ h, R, f, H9 p

u. ^$ k- b1 j7 M& pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
tvb now,tvbnow,bttvb  x6 c: A" t! T5 K
細佬,你真係越爆越多嘢。tvb now,tvbnow,bttvb2 ?7 Y8 [1 A; Z
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
) [% e" i, o2 |) H$ A& ]leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
9 z  r: K* O6 A# {& Fwww3.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb7 E- [: a+ i8 t" _" _& |
巧驚... 唔會嘅
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; J1 |! u' j! i# f: t9 |5 j
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _% n% |! T, ?3 H& i
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!  E& X- }5 P2 Z
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
tvb now,tvbnow,bttvb# Y+ X* `: M& S

) g! y8 D" h9 `tvb now,tvbnow,bttvbUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
+ X- w) `3 L& B% N* J6 _& K公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
www3.tvboxnow.com" ~, q/ {# q. `8 @+ }/ m
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' a% G6 G# t5 D' U
( S8 ]/ B; o5 J1 c% f
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!) B2 ^6 O6 P9 O* B  r
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
' A. U0 Y* _$ k. y, R5 \
恭喜細佬估中最後兩位UC。