返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
1 t7 B# H9 r0 I- ]. b大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& U" j2 s6 Y# m
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看. v  o% m" d# k) \2 a! Z; L, e  t
tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
/ o% s  `' T  T' U' C8 D唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?
: V# W- u. S+ n. A公仔箱論壇係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
: O1 @/ ?* a/ G外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........tvb now,tvbnow,bttvb8 d9 a9 [! w& {- ~) i7 y  m2 [* Y* m# ^
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
www3.tvboxnow.com( b& T& g* Z4 f! @6 w" Y; b: K

& k. C) z9 n8 |  y' z6 [+ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
( ?4 ?' o6 P& l: uwww3.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 i) M# ^8 [2 m: t
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
; r# [+ n* N2 g$ Q: ~tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
' z7 d8 `4 a5 u  y0 J係呀?唔記得晒添。# q, V: o7 `; n5 J4 N9 v
琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
4 I1 X$ _/ \2 I. X
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
1 {/ `  E$ m1 d1 }6 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& [0 L1 K" T' w9 |+ a" e9 O) u我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........
+ f2 \# w) O. Q5 q( gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ E0 q  t5 B, y7 D  i+ Qtvb now,tvbnow,bttvb一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
0 P, c( {  x/ Z$ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。4 s- _8 Z9 ~: {! Y

8 ]: E0 a1 ^6 b- Q我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...& ]0 p/ h8 v' o! I
leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
, A- g: `! A* ?- V/ q7 X( ]+ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
( T9 d2 u( m8 h* [. Q  L4 g
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
2 C2 H+ C% {$ \( f. J5 dmnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
4 i5 W- a' G8 Q: Z, u; L! N
www3.tvboxnow.com  U6 g( q7 ]8 z" v3 n0 m. q+ i3 d
係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。& e& q( J7 i* W* p6 r2 Y+ i; y
tvb now,tvbnow,bttvb0 ~- X% a$ o$ s5 X/ O: i
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
+ S. C. g8 s+ v/ R1 s+ J/ vwww3.tvboxnow.comb1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
3 [; B" l; J$ j; p0 @; H
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.