返回列表 回復 發帖
其实是因为大家都需要宠物币去升级,
如果老大不是收购其他拥有很多宠物币的玩家的宠物币,
我们家族那有这么多的宠物币来用,

所以要对老大感谢,有什么好东西要孝敬一下 (擦鞋~ )...
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

收禮人          物品名          贈送數          時間
cas.cas         xxxx         1         2008-11-19 16:03:44

自己好好保管~
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!

原帖由 shannon0730 於 2008-11-19 04:08 PM 發表
收禮人          物品名          贈送數          時間
cas.cas         xxxx         1         2008-11-19 16:03:44

自己好好保管~
真係感激不盡
奇怪 每个看见火爆姐姐来了全部都不见了
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
见者有份,没看见者就自己吃亏~

闪~

原帖由 shannon0730 於 2008-11-19 04:32 PM 發表
见者有份,没看见者就自己吃亏~

闪~
见者有份回来火爆姐姐你不要跑,是不是有钱分
★★请珍惜自己的ID,切勿尝试挑战抗衡版规★★
  ★★★★★★链接外网者ID杀无赦★★★★★★
看看有没有人先....
假如可忘記過去那有多好但當你想忘記時反而記得更清楚
每次上来都没人的...
原帖由 weeke 於 2008-11-19 05:30 PM 發表
每次上来都没人的...
有...我响度
返来咯~
  返来咯~

人去完那里咯~~

闷~~
CAS~
你升的好快哦...
原帖由 weeke 於 2008-11-19 05:38 PM 發表
CAS~
你升的好快哦...
小小啦...
原帖由 cas.cas 於 2008-11-19 05:46 PM 發表

小小啦...
你酱得空阿。。。。我看你好像做天才7转吧了。。是吗??。。。。。。
呵呵,原本只想上来睇下既.

獲得 1187 寵物幣,貢獻給家族 132 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 聖騎士頭盔
原帖由 hahakl 於 2008-11-19 05:53 PM 發表

你酱得空阿。。。。我看你好像做天才7转吧了。。是吗??。。。。。。
真好眼,又好記性