返回列表 回復 發帖
二哥今天做么啊??好像有点不正常。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:31 AM
他想惹我讨厌他
是你未揾到。。唔是没人要。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:31 AM
都是一样的意思啦。。不同句子而已
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
二哥今天做么啊??好像有点不正常。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:31 AM
没唔正常喎。。只是讲真实的话而已。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
簽名被屏蔽
是啊。。二哥失望看不到你
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:30 AM
所以现在拼命讲~
咁都要你得闲架。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:32 AM
这个月的全部星期六都不得空
他想惹我讨厌他
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:33 AM
唔是啦。。我唔是咁的意思啊。。希望你唔好误会啦。。
唔是啦。。至少我觉得她这个年纪不应该为这D嘢唔开心咯。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:33 AM
偶尔发下男友脾气是很正常啦。。
都是一样的意思啦。。不同句子而已
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:33 AM
嘿嘿嘿。。有市场的时候当然要慢慢揾架啦。。。
所以现在拼命讲~
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:34 AM
咁我唔讲咯。。好吗??
他想惹我讨厌他
ReeNY 發表於 2009-8-9 12:33 AM
二哥傻傻的。。不需要浪费时间讨厌他。。
这个月的全部星期六都不得空
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:34 AM
忙到咁啊。。。
呢度个个讲情情塔塔啵.....
入谷温人
没唔正常喎。。只是讲真实的话而已。。
wk.hoo 發表於 2009-8-9 12:34 AM
酱就是超正常咯。。平时你都不正常啊。。有问题
偶尔发下男友脾气是很正常啦。。
ForeverEver 發表於 2009-8-9 12:35 AM
发脾气就输了咯。。咁就俾个男的觉得你在意他咯。。