返回列表 回復 發帖
原帖由 jackrong 於 2007-6-16 04:05 PM 發表。

韓國.d野又平又扺
樓下的:
你同你兄弟/姐妹同時鍾意一個人,你會點做?
答案: 就將這個人讓給兄弟/姐妹吧!

樓下的:
你相信 '愛情是命運的安排' 嗎 ?

原帖由 gemini338 於 2007-6-16 09:41 PM 發表。

答案: 就將這個人讓給兄弟/姐妹吧!

樓下的:
你相信 '愛情是命運的安排' 嗎 ?
NO

摟下~~~你會結婚生兒育女嗎?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-6-16 08:46 AM 發表。

NO

摟下~~~你會結婚生兒育女嗎?
我系男,我一定会,但希望30岁之后
楼下的朋友:
你最仲意边首歌?
原帖由 shineboy09 於 2007-6-17 04:05 AM 發表。

我系男,我一定会,但希望30岁之后
楼下的朋友:
你最仲意边首歌?
舊歌是"相愛很難"梅艷芳張學友
新歌是"冰吻"彭清

樓下~~你的志願
其实也不是很大的志願, 成为第二个BILL GATE
呵呵!
楼下的朋友:
如果可以从新卑你选择过,你会选择做男还是女?要列明你的性别哦!:69:
我而家係女仔、可以揀就試下做男仔。

摟下~~~~你想住在那國家呀?
冰島~~~~
下面~~~
鐘意食中定西ga食物?
我最鐘意食泰國菜~~
樓下的
一個你愛的人.她\他總是對你,似愛非愛的態庋,你會点?
我都會用這感覺比他試試!
樓下
        你想要多少個小朋友
兩個
樓下
你最想同邊個明星拍拖,只很香港或台彎
我要張國榮~~~但己死了!!!
摟下
        請問你結婚嗎?
原帖由 lux1261 於 2007-6-17 10:45 PM 發表。
我要張國榮~~~但己死了!!!
摟下
        請問你結婚嗎?
未結
怕有一日要結
但係又期待呢一日既來臨

樓下
你最憎邊個人?
.I see solutions not problem..........
.........................
最憎边个,呢个问题你真系考起我啦
都无咩点憎边个,最憎果D自己做错o野仲系死口唔认o既人,觉得区地真系好无品

楼下朋友:
你几岁o既生日系你一生人中最难忘o既啊??同点解?

回復第 15 帖由 jackrong 所發的帖子

當然同佢公平競爭啦!
請問樓下
你會怎樣對待你的情敵呢?
~~我說你行~~你就行~~
~~你說你不行~~我說你行~~你還是行~~

回復第 28 帖由 shineboy09 所發的帖子

我18歲嘅生日最難忘,因為要准備移民去荷蘭,心裡很不開心。
請問樓下
如果你要移民,你會捨得你的男/女朋友嗎?
~~我說你行~~你就行~~
~~你說你不行~~我說你行~~你還是行~~