返回列表 回復 發帖
係...大豪客
go2david 發表於 2012-3-6 10:55
有冇料到?
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
有升既話,JN仔收六厘咪好低息
hide曾說過:
佢係大慈善家啦
go2david 發表於 2012-3-6 11:08
逼佢無息送款
hide曾說過:
咪再響度吹水, 因住俾靚女剷...
go2david 發表於 2012-3-6 11:12
好麻煩,明明都係得果幾條友,點解要去幾個吹水帖周圍走
hide曾說過:
咪就係...
go2david 發表於 2012-3-6 11:17
閃啦,等我合成到係度報喜
hide曾說過:
仲唔走
hide曾說過:
我已经超过50亿很久了
pashushita 發表於 2012-3-6 23:06
wo , 有咁多錢
者係有幾多身家?
hide曾說過:

HIDE(隱藏) 去那?
cat14051 發表於 2012-3-6 23:21
有啲係你見唔到既地方
hide曾說過:
銀行存款最多顯示 4294967294 ???
cat14051 發表於 2012-3-6 23:27
可能比左第二個人keep 呢,計大哥買卡既時間計應該最少有九十億身家
hide曾說過:
俾 2 奶 / 2 公 keep
cat14051 發表於 2012-3-6 23:55
我都想每隔一個星期就買到幾百張十五倍
hide曾說過:
靚女點解依家又會收神秘寶石同喜糖既?
hide曾說過:
$$$多
yumiko123456 發表於 2012-3-7 12:21
收埋好多私己錢 我之前都想收下
hide曾說過:
借d嚟洗下
go2david 發表於 2012-3-7 12:27
尋晚想係度買阿仙奴,不過得兩千萬係身廢事買,又搵唔到你借
hide曾說過:
歡迎新成員 HIDE
hide曾說過:
hi HIDE 申請了但未收我呢>.
dieman 發表於 2012-3-8 21:35
等下,靚女好快批你同埋有禮物收
hide曾說過: