返回列表 回復 發帖
十五倍攻擊卡/十五倍經驗卡 @ 論 ...
如來彿祖 - 48 秒前

佛祖派卡
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
我都知你窮 窮到只有幾十億是吧
terrywudy 發表於 2012-3-16 13:31
佢地個個都有幾百億係身
hide曾說過:
]!!收購【神秘寶石】每粒Tv$302萬 【喜糖】每粒Tv$26萬 【12小時內或更快!付Tv$$$!!】
hide曾說過:
如果可以將 掉寶率 還完就好啦
cat14051 發表於 2012-3-18 16:38
還原? WHY?
hide曾說過:
4911# HIDE

神秘寶石 每粒Tv$302萬

1 神秘寶石 = 1 掉寶率   
cat14051 發表於 2012-3-18 16:45
兩樣野我都唔知係乜
hide曾說過:
你唔係唔知 神秘寶石 做乜呀?
係咁搶高 d 價
cat14051 發表於 2012-3-18 16:47
你都收?
hide曾說過:
唔知係乜你又收
jff6000 發表於 2012-3-18 16:59
之前都想收架啦,問過靚女佢話無乜用
hide曾說過:
我幫大家謀福利
hide曾說過:
寵物中心在線名單
cat14051qhtwexchrome86go2davidHIDEhello1231chunyip
hide曾說過:
阿大又搶生意
【神秘寶石】每粒Tv$450萬
【喜糖】每粒Tv$30萬
go2david 發表於 2012-3-21 13:20
我還錢比你先

go2david1 秒前TVB 40000000 元
積分轉出
hide曾說過:
多謝師父, 我會盡快殺入首頁同你會合
go2david 發表於 2012-3-21 17:44
咁鬼得閒
hide曾說過:
沒晒TVB$賭 有咩辦法
go2david 發表於 2012-3-22 01:32
你唔係輸埋我果啲呀?
hide曾說過:
咁又唔會, 放心, 你隨時要番, 我隨時可以俾番你
go2david 發表於 2012-3-22 01:45
比左你果筆免息,我可以另外批一筆高息比你借
hide曾說過:
唔駛客氣...我玩唔到咁多
go2david 發表於 2012-3-22 01:51
阿公搵埋搵埋搵咁多,叫屎sir 每人派返幾億黎用下
hide曾說過:
成日都error 搞到我想升lv 都唔得
hide曾說過: