返回列表 回復 發帖
20-35轉的族員請注意:

野戰過程中,怪物經驗十五倍,二十五分鐘內有效
有效時間:25分鐘
等級要求: 20轉/0級 最高 99 轉

現放 tvb$ 888,000 / 張
每人限買五張,總數二十張。
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
唔系20-39轉
jff6000 發表於 2012-6-5 00:15
36轉或以上人士,自己啲利息應該可以支付到好多張十五倍卡
hide曾說過:
收禮人         物品名         贈送數         時間
kragito         十五倍經驗卡         5         2012-06-05 05:33:40
hide曾說過:
利息输晒
jff6000 發表於 2012-6-5 00:27
係應該贈送先至啱!!

yumiko123456 發表於 2012-6-5 01:07
等我收多啲息先超低價/送比大家啦
hide曾說過:
HIDE 2 秒前 TVB 4440000 元  積分轉出  
謝謝大佬~善心來的~好久都沒卡可以升級~只可以靠8倍慢慢升嚕~

happy721022 發表於 2012-6-5 08:10
叫 yumiko 送比你嘛

收禮人物品名贈送數時間
happy721022十五倍經驗卡52012-06-05 09:10:24
hide曾說過:
剩餘兩個名額, 我一日有 20401 利息, 大約六千日後會有第二輪優惠  
hide曾說過:
阿大有無我份
仲唔快d去買勳章!
http://www.tvboxnow.com/thread-2081774-1-1.html
go2david 發表於 2012-6-5 09:14
你幾多轉? 我岩岩好五百萬夠買但會無左啲息
hide曾說過:
你作為我地老板竟然仲未買...
go2david 發表於 2012-6-5 09:24
錢銀既問題
hide曾說過:
你d錢到底去晒邊...
go2david 發表於 2012-6-5 09:29
阿公度
hide曾說過:
頂.......益阿公都唔益我
go2david 發表於 2012-6-5 09:42
派錢記得叫我拎
hide曾說過:
無晒錢仲邊有得派
go2david 發表於 2012-6-5 09:48
屎sir c兄果啲派錢記我叫我, 一百幾十萬都照殺
hide曾說過:
你直接PM問佢地攞啦, 實俾你
go2david 發表於 2012-6-5 09:51
屎sir 最近贏得多唔多? 我好忙無入賭區睇
hide曾說過:
我都好少入去了, 輸到無mood
go2david 發表於 2012-6-5 09:59
叫屎sir 比十億你再殺過
hide曾說過:
你俾我都會要嚟儲下息先, 六月八先開始博命
go2david 發表於 2012-6-5 10:03
得返兩日都係千幾萬息,十分一注都唔夠比
hide曾說過:
咁唔好諗咁多, 過左數先講
go2david 發表於 2012-6-5 10:37
六百萬唔夠都想食左我隻車
hide曾說過: