返回列表 回復 發帖
仲以為你講真既添
go2david 發表於 2012-6-5 11:05
我係叫你叫屎sir 比十億你
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
歐洲國家盃勳章 2012

http://www.tvboxnow.com/thread-2073900-1-1.html
誰人有興趣購買勳章?如有,請看以上link,
我個人送
500萬勳章100個。
300萬勳章100個。
100萬勳章100個。

不論身家有多少,買左都可以問我拎返錢。
如果唔夠錢買可以留言話我知,我轉帳給你。

條件:.無.家族成員! 最終決策權於HIDE分版。

本文格式根據 civicboy1969 版主的贊助帖。
http://www.tvboxnow.com/thread-2081774-1-1.html

評分次數

• yumiko123456

hide曾說過:
打卡打卡  記得打卡
hide曾說過:
十五倍經驗卡: 49
八倍經驗卡: 22

咁多十五倍卡既
hide曾說過:

英文: expcard15
中文: 十五倍經驗卡
類型: 卡片
说明: 野戰過程中,怪物經驗十五倍,二十五分鐘內有效
有效時間: 25分鐘
等級要求: 20轉/0級 最高 99 轉
价格: 論壇幣一百六十万 (1,600,000)
20-100轉的族員請注意:

現放 tvb$ 38,888 / 張,
每人限買十張,總數一千張。
hide曾說過:
因為我很省著用族長給我的獎勵啊
都用8倍打到1400級才換用15倍
所以速度比同期的慢
fak5496 發表於 2012-6-14 09:04
不需省著用,用完跟我買卡就可以
hide曾說過:
wow ....
留給其他人, 我不要了
cat14051 發表於 2012-6-14 20:12
有大把,唔好同我慳
hide曾說過:

收禮人物品名贈送數時間
happy721022十五倍經驗卡102012-06-15 01:11:56
fak5496十五倍經驗卡102012-06-15 01:11:14
tyktyk22000十五倍經驗卡102012-06-15 01:10:43
hide曾說過:

收禮人物品名贈送數時間
cat14051十五倍經驗卡102012-06-15 13:13:53
yumiko123456十五倍經驗卡102012-06-15 13:13:44
hide曾說過:
所有經驗卡不論幾多倍我都特價發售

另外收寵物幣 tvb$1:20,有意找我
hide曾說過:
仲可以再買15x嗎?

yumiko123456 發表於 2012-6-15 13:18
得十張咁少  
yumiko123456 發表於 2012-6-15 13:19
等下一輪
hide曾說過:

收禮人物品名贈送數時間
novicereck十五倍經驗卡102012-06-16 15:04:40
hide曾說過:

收禮人物品名贈送數時間
hung321十五倍經驗卡102012-06-17 12:30:17
女帝十五倍經驗卡102012-06-17 12:30:08
hide曾說過:
收寵物幣 tvb$1:10,有意找我
hide曾說過:

收禮人物品名贈送數時間
yxx01十五倍經驗卡102012-06-18 16:11:28
hide曾說過: