返回列表 回復 發帖
靚女~
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。

2012倫敦奧運會即將開幕,論壇現有賣勳章活動
http://www.tvboxnow.com/thread-2155022-1-1.html

【無】寵物家族現決定免費提供 10 個名額給家族成員,有興趣的族員可在此回覆留言。

我轉帳給各位後請自行購買

留言族員收到轉帳後必須用於購買倫敦奧運會勳章,違例者扣五十功勳兼禁言兩天。

截止日期:2012年7月25日 00:00

如果參與者有任何異議,我有權保留最終決定。
hide曾說過:
Hi , 靚女HIDE姐姐。
認頭 3B 勳章 一枚,謝謝唷!

kragito 發表於 2012-7-18 22:39
kragito2 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
hide曾說過:
我已買了, 是否可以要求......
說笑, 不用轉脹了, thanks
cat14051 發表於 2012-7-18 23:10
都可以

cat140511 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
hide曾說過:
HIDE大大~~~
我想買一個3B勳章 一枚
在麻煩你喔~~
女帝 發表於 2012-7-19 01:09
想買一個2A 勳章
ndsl1234567 發表於 2012-7-19 06:17
ndsl123456725 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
女帝40 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
hide曾說過:
2012倫敦奧運會即將開幕,論壇現有賣勳章活動
http://www.tvboxnow.com/thread-2155022-1-1.html

【無】寵物家族現決定免費提供 100 個名額給家族成員,有興趣的族員可在此回覆留言。

我轉帳給各位後請自行購買

留言族員收到轉帳後必須用於購買倫敦奧運會勳章,違例者扣五十功勳兼禁言兩天。

截止日期:2012年7月25日 00:00

如果參與者有任何異議,我有權保留最終決定。
hide曾說過:
恭喜大佬升做高版~

happy721022 發表於 2012-7-19 17:59
謝啦,快留言拎返錢
hide曾說過:
keke 等我又要先XDD
1個2A 章^^ 多謝HIDE 大~~
飛翔0 發表於 2012-7-19 20:18
可是我有噜~不過大大要給獎勵金~我就可以發給貼文的會員獎勵金噜~

happy721022 發表於 2012-7-19 20:28
happy72102213 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
飛翔023 秒前TVB 3000000 元
積分轉出
hide曾說過:
違例者only 扣功勳兼禁言兩天
冇話收返3百萬
我唔介意禁言兩天   申請 申請
blueocean 發表於 2012-7-19 21:50
我比三百萬你會收返奧運版主章,你OK嗎?
hide曾說過:
完咗奧運你咪可以收囉
blueocean 發表於 2012-7-19 23:22
魔鬼兄話只可取其一,你問我拎錢買勳章者係唔要奧運版主章
hide曾說過:
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽
HIDE 做了甚麽事情.... 受罰
cat14051 發表於 2012-7-30 17:59
唔係受罰,係我自己屏蔽自己者,無咩特別事
hide曾說過:
好耐無入黎,其實尋日閃左入黎一次
hide曾說過:
賣十五倍經驗卡,你地會出幾錢?
hide曾說過:
無 價
kragito 發表於 2012-8-6 19:55
咁又唔得
hide曾說過: