返回列表 回復 發帖
我係"魚仔"都铺下头
6# haozai
法師、聖騎師、刺客裝備、卡片及其它等等  可從家族裡領取

收禮人物品名贈送數時間
haozai三倍經驗卡82010-08-10 22:43:22

13# 唔唔
仲有乜你係冇o架    咁難攞嘅勳章你都搞掂
陞得最快係你!   ^^
25# 唔唔
你好出名o架   寵物直陞機    ^^
得閒入唻攪`掘下鼻屎先~人都精神啲呀~
唔唔 發表於 2010-8-11 06:11 PM
你得閒入嚟教下d新人就眞   你陞得咁快、經驗豐富
57# civicboy1969
歡迎!cat14051 會送好嘢俾你
56# 小野草123

小野草123三倍經驗卡5

61# jff6000
thank you  ^^
85# yunis 你的 寵物級別:6 轉/247 級

達到  7 轉  就可領取 法神套裝  ^^
每位族員每1轉 上報後都已經有經驗卡送
但也要靠自己努力 不能完全依賴別人
好像 唔唔、 cat14051  早已經靠自己嘅實力了
各族員每次轉身後都來這裡上報  由cat14051送出經驗卡吧
113# yumiko123456

現在 29 轉用8倍經驗卡要擊 2 下才增加 1% 的Exp
Server 慢時我又唔玩, 升30 轉還要 67級 ....
cat14051 發表於 2010-8-25 01:22 PM
擊2下加1%  算OK啦
事實唔容易o架
  如果唔係咁難  
個個都好容易殺入10大榜喇
努力加油!  你得嘅!
由7轉–––〉8轉
收禮人        物品名        贈送數        時間
yunis        五倍經驗卡          5        2010-08-25 23:39:22

由7轉–––〉8轉
收禮人        物品名        贈送數        時間
ej_tan78        五倍經驗卡          5        2010-08-25 23:38:46
由7轉–––〉8轉
收禮人           物品名            贈送數              時間
小野草123          五倍經驗卡        5          2010-08-26 00:26:46
我諗我地大姐到2200級果時打三十幾下先1%添呀~
唔唔 發表於 2010-8-25 10:49 PM
半年先可以轉
cat14051        八倍經驗卡        20        2010-09-06 00:29:32

努力~~打入10大榜