返回列表 回復 發帖
694# 唔唔

thanks , 有冇 3/5/8 倍經驗卡送俾人呀?
698# yumiko123456

thanks
697# 唔唔

thanks
陣間比五千萬你丫~
唔唔 發表於 2010-12-10 11:49 PM
TVB$ is better
可以不可以送我一套呢?我很需要呢,
求求你给我一套好吗

今天12转变13转
Shadowkail 發表於 2010-12-11 10:17 AM

收禮人物品名贈送數時間
Shadowkail八倍經驗卡52010-12-11 17:50:17
Shadowkail太阳神之靴12010-12-11 17:49:35
Shadowkail太阳神聖甲12010-12-11 17:49:23
Shadowkail太阳神頭盔12010-12-11 17:49:08
Shadowkail太阳神之徽12010-12-11 17:48:54
Shadowkail太阳神之劍12010-12-11 17:48:38
再來小報告
01. 12 ---> 13
02. 組隊後升級感覺快左, 真是有幫助嗎?
kragito 發表於 2010-12-11 03:00 AM

收禮人物品名贈送數時間
kragito八倍經驗卡52010-12-11 17:51:17
我也升转了!
(10转-----〉11转)
cmpentagon 發表於 2010-12-11 01:04 PM

收禮人物品名贈送數時間
cmpentagon八倍經驗卡52010-12-11 17:52:19
漂亮..又升1轉了(12生13轉)..CAT當家的記得11轉升12轉時還沒有給禮物阿..切記切記!!
bermir 發表於 2010-12-11 01:56 PM

收禮人物品名贈送數時間
bermir八倍經驗卡102010-12-11 17:54:41
還以為會隨機掉下,等我仲搏晒命打論壇個隻巡檢
kragito 發表於 2010-12-11 02:52 AM
防禦力 <<<< 巡檢 要走呀
我好窮牒~tvb幣要問大姐拎先得喇~
唔唔 發表於 2010-12-11 12:26 AM
你存款係我5倍呀, d息咁慢, 唔知幾時先可以買15倍卡
717# Shadowkail
留番 d TVB$ 買15倍經驗卡啦, 高轉時好慢
thanks anyway
6/8 【無】寵物家族
寵物中心在線名單
唔唔        cat14051        happy721022        bermir        Shadowkail        kragito        QQYoung        ziegzhen

上【無】寵物家族 既船

同舟共濟
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
:tu17:
19轉都沒有好的裝備~打得好累喔~~
天ㄚ~有沒有可以給我10轉的裝備啊~
感謝各位大大可以幫幫忙~啊~~~~~ ...
happy721022 發表於 2010-12-11 09:22 PM

寵物名稱:ღღBeeBeeღღ
寵物級別:30 轉/1582 級
寵物狀態:生存
                                物理攻擊:19869383
防 御 力:4920916
魔法攻擊:1120409
                                寵物性別:雌
寵物屬性:木
                                組隊狀態:關閉
善 惡 值:65535 (渾沌)

裝備基本上冇用, 要按你寵物增大紅色的能力, 我現在用騎士
i.e. 增大物理攻擊 & 防 御 力
727# happy721022

要同時用輔助技能

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件