返回列表 回復 發帖
但而家已經無得換 1:60
甘我買野放去寵物交易中心放來換寵物錢
係米而家最好的方法
amd888 發表於 2012-9-9 14:51
果個係寵物幣換返 TVB$

你或者可以私底下同人換,
又或者可以同系統 1:1 換
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
神秘寶石炒到 tvb$ 9,000,000 / 粒,傻的
hide曾說過:
傻的

10,000,000 / 粒  
cat14051 發表於 2012-9-15 10:50
升到一千萬就黎料,有四粒未過數,
過左數我就用左 TVB$ 1,118,450,000。

不過好快我就走人,要賣襯手
hide曾說過:
唔覺意間,一千萬就食下肚。
FDFTO 發表於 2012-9-16 00:51
價錢就黎推高到我 offer 唔到既地步,襯依家仲有千五萬價錢好快放
hide曾說過:
qhtwex<<<<這個最近都停玩的人
都被賞金吸引跑回來玩了
fak5496 發表於 2012-9-16 17:24
多虧您兩位大佬,這幾天寵物區人滿為患~

每隔幾秒,在下一定就會看到此畫面 >>>>

其實這樣也好,比起一兩個人孤獨地打好多了。
著實為冷清的寵物區,添加一股熱鬧的氣氛!

哈哈,感謝呀! ...
蒼闇之影 發表於 2012-9-16 18:04
咁我再推高三百萬,由1500萬>1800萬,幫大家謀福利
hide曾說過:
比 蒼闇之影 果五粒石整亂左,推唔到上二千萬我就要放棄
hide曾說過:
HIDE幾時再收寶石

一生何求又再無上線

我要再找多D錢買15倍卡 再沖沖沖
amd888 發表於 2012-9-23 21:31
HIDE大大現時不能收,一收可能一生何求會把東西往HIDE大大那灌
至於一生何求嘛,他之前的紀錄是1星期到10多天才出現過帳
這次情況又這麼特殊,可能..... ...
fak5496 發表於 2012-9-23 21:42
應該有一排都唔會再收寶石,
現在全數撤走,遲啲會平賣裝。
hide曾說過:
各位中秋節快樂 ^^
hide曾說過:
愈黎愈多人玩寵物 ^^
hide曾說過:
好慘, 搭錯 澳航!
每人只可帶一件 23KG 既 luggage
被迫放低 糖、果仁、鮑魚、、、
我都唔夠俾人,sorry

edit:

仲唔可以兩公婆一起磅 ..... 記住 check 清楚 澳航 新措施!!! ...
cat14051 發表於 2012-11-26 12:59
兩公婆
hide曾說過:
恩。。。今天7-9转了。。。明天应该可以拿了。。。大大们有不要的5倍可以送我?
3r1c1986 發表於 2013-4-18 00:34
收禮人物品名贈送數時間
3r1c1986五倍經驗卡52013-04-18 02:05:36
hide曾說過:
点解家族都唔搞D活动的?
bownbown 發表於 2013-6-10 12:35
你想搞咩活動?
hide曾說過:
大家努力
hide曾說過:
HI HIDE 高版,long time no C!
kragito 發表於 2014-3-10 23:00
YES, 少左好多入黎呢區
hide曾說過:
新年快樂,身體健康

評分次數

• yumiko123456

hide曾說過: