返回列表 回復 發帖
你個樣好似俾完之後要佢嘔番出黎咁
piron 發表於 2011-4-15 10:32 AM
點解會比你知道架~
收到~

岩岩去銀行諗住提錢買ruby, 見到無啦啦多3百萬, 嚇死我
piron 發表於 2011-4-15 10:27 AM
如果你想知有冇人比野你~或者你比過咩野人可以晌(我的寵物入面既相關記錄度睇到呀)~
你唔覺意凸左把刀出黎
piron 發表於 2011-4-15 10:36 AM
我凸條布出唻咋啵~
你條布都...幾尖喎

想問下, 隻pet 男定女除左伴侶之外係咪冇用架啦? (爬完文都唔覺有講性別)
piron 發表於 2011-4-15 10:42 AM
等我攝返條布先答你~

係冇用架~
我唔理佢拎刀定拎布,我收左就唔會嘔返出黎架喇
ray718 發表於 2011-4-15 10:56 AM
你應該扮下小小驚都好啵~邊得咁茅先得架喇~
即係扒我頭
cat14051 發表於 2011-4-16 09:58 PM
咁貓貓要努力喇~
終於殺進第1頁了,朝第10名努力
bermir 發表於 2011-4-16 09:38 PM
犀利呀~繼續努力啦~我精神上支持你~
大家好, 我想問一下善惡值有什麼用的?

而且在我的寵物內看到 => 善惡值:2460 (正義)

但在師徒內看到 => 善惡值:2460 (邪惡)

那我究竟是正義定邪惡 ...
piron 發表於 2011-4-18 12:08 PM
善惡值<<呢一樣野就真係..........完全無鬼用既野唻架~所以佢係點你都唔駛理佢呀~
大家好~ 又係我呀

想問一下裝備升級有幾多 % 成功的? (剛升級王者之劍爆左 )
piron 發表於 2011-4-20 10:40 AM
應該唔夠十個%~所以你最小要有十件以上先好嘗試將武器升級呀~
piron         勇者之劍         1         2011-04-20 11:50:35

送把勇者比你丫~
得咁少....
同埋有冇話打邊d 怪會跌多d item 架?

收到了~ 8轉先用到, 唯有出力衝 >.
piron 發表於 2011-4-20 11:55 AM
冇架~係睇你既掉寶率呀~晌邊度打都係一樣呀~
由8轉--->10轉

順便問一下, 藥水加完的能力在轉生後是不是就會消失了?
piron 發表於 2011-5-5 03:53 PM
係會消失架~所以次次轉生都要重新加過架~
多謝大家解答~

d 藥水好貴

另外一問, 合成係咪一定要一個個合, 唔可以一次過合幾個咁?
piron 發表於 2011-5-6 09:24 AM
其實如果轉數唔夠三十轉~我覺得唔駛藥水球~(因為練得藥水球唻又差唔多可以轉身要再練過呀~)所以我個人覺得藥水球三十轉之後先用就會好啲
来报到,先谢谢礼物^^
请问这个职业我看有三种,转生后 之前所加的点数还在吗?可以重新加之前所获得的点数吗??(每一转是需要200级吗?)
看介绍好像是先练法师到5转
6转时选骑士练会比较轻松,一路练到后头
还有想请 ...
dtara 發表於 2011-5-17 01:47 AM
轉生後之前所加的素質不在~但每轉一次身會多三百點素質點~(0-1轉要二百級~之後每升一轉要多五十級~即是0-1轉=200級 1-2=250級 2-3=300級 我冇記錯的話就是這樣了)

法師是三種職業之中最易的一種~(因為用法師只要加智慧~打怪的時候用催眠術~這樣怪物就不會攻擊你了~)

其實幾多轉也好~用法師是最易的~

寵物幣是不可換tvb幣的

打怪時記得使用經驗卡~這樣升級就會快好多~

攻击力80算高吗(30级0转)<<好過79囉~

家族入面好多人都晌度玩~
恭喜唔唔再陞1轉 ^^
yumiko123456 發表於 2011-5-26 11:14 PM
thx呀~