返回列表 回復 發帖
開緊工 路過:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-7-3 04:18 發表。

星期6兩個老板嘈交、
嘈到話即時停業、
星期日休息曰、
今日星期1返到去兩個老板仲末嬲完。
出完糧、老細話問完會計意見、再電聯!
慢慢搵, :014:
實搵到一份好工既。
火焰幫大家庭主路元帥。

回復第 149 帖由 lux1261 所發的帖子

唉~D大老板鬧交 次次都係D細受苦
希望過多幾日佢地兩個會好返..
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-3 04:08 AM 發表。
我回來了,
水哥好,
公主殿下好。:014:
JO哥哥
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復第 151 帖由 chu553358 所發的帖子

路咩過呀
你米走
原帖由 chu553358 於 2007-7-3 04:21 發表。
開緊工 路過:014:
幫主好。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 h2o 於 2007-7-3 04:27 AM 發表。
路咩過呀
你米走
我都想同你吹下水
不過 而家開工時間
我入呢睇一睇就走人
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-7-3 04:25 發表。

JO哥哥
唔好灰心,希望在明天。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 h2o 於 2007-7-3 04:24 AM 發表。
唉~D大老板鬧交 次次都係D細受苦
希望過多幾日佢地兩個會好返..
而家休息下先!上下綱囉!吹下水!整旦糕囉!
原帖由 chu553358 於 2007-7-3 04:29 發表。

我都想同你吹下水
不過 而家開工時間
我入呢睇一睇就走人
咁拜拜喇,   
你快啲入多啲錢落個幫到啊。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-3 04:23 AM 發表。

慢慢搵, :014:
實搵到一份好工既。
呢份工好好!我諗住做到退休架!:ono

回復第 157 帖由 chu553358 所發的帖子

88.........
原帖由 shiucho123180 於 2007-7-3 04:29 AM 發表。

唔好灰心,希望在明天。
無灰心、但係心情唔靚者!

回復第 159 帖由 lux1261 所發的帖子

relax下都岩既
你識整咩蛋糕呀?(我好胃食架:tongue:)
原帖由 lux1261 於 2007-7-3 04:31 發表。

呢份工好好!我諗住做到退休架!:ono
唔怕,可能你個兩老板
明天打給你話開返工呢。
火焰幫大家庭主路元帥。