返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2007-7-3 10:53 PM 發表。
你有冇咁好人呀 :019:
我根本就係一個好人
http://www.sendspace.com/file/oxkl7v走啦88

原帖由 chu553358 於 2007-7-3 22:52 發表。

你試下係簽名檔得唔得
等我試下先。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2007-7-3 10:55 PM 發表。

我根本就係一個好人
走啦88
我都差唔多要走啦 88
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 241 帖由 boy321 所發的帖子

wa真係好好人bor
我改到喇。
多謝幫主協助。
火焰幫大家庭主路元帥。
幫主、主路元帥、二路元帥、軍師;

個Logo好正、知道你地用左好多心机和時間、

※火鳳起舞 領導群雄※都好好、
小女子有個意見可否將<領導群雄>個句用焰字做開頭
※火鳳起舞 焰XXXXXX※我讀得書少唔識做句、
只係直覺覺得用火和焰字做兩句的開頭就更加順眼,
突顯""火焰幫"". 因為尼個Logo代表""火焰幫""
我地要做得更加好。

**尼D都係我個人意見、希望你地明白!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2007-7-3 10:06 PM 發表。
從今開始 火焰幫職務如下
主路元帥:金生,boy少
二路元帥:jo兄,L女
軍師:水哥,杜仔
其餘係列入行動組
二路元帥!!!!!:ono
係做D乜野架!
原帖由 boy321 於 2007-7-3 10:45 PM 發表。

你upload张相係你簽名下邊就得啦
最衰我唔得:ono
大哥 、因為你唔係版主
原帖由 lux1261 於 2007-7-4 04:50 發表。

...
可以考慮一下
[quote]原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-4 05:34 AM 發表。

可以考慮一下 [/

MERIC!!!
收工返離 冲凉先 一陣見
原帖由 lux1261 於 2007-7-4 04:50 AM 發表。

...
下..... 焰導群雄 無呢句話個播
領導群雄 意思係領導各幫派 成為幫派之最
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-7-4 05:13 AM 發表。

二路元帥!!!!!:ono
係做D乜野架!
暫時無野做 幫手踢人入會先
遲d打仗 就會有野做
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-7-4 05:19 AM 發表。

大哥 、因為你唔係版主
唔係得版主先可以 jo兄都得:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 totorabbit 於 2007-7-4 05:56 AM 發表。
收工返離 冲凉先 一陣見
我都係 一陣見
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主