返回列表 回復 發帖
公主駕到、 有無人開會?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
幫主、主路元帥、二路元帥、軍師;

個Logo好正、知道你地用左好多心机和時間、

※火鳳起舞 領導群雄※都好好、
小女子有個意見可否將<領導群雄>個句用焰字做開頭
※火鳳起舞 焰XXXXXX※我讀得書少唔識做句、
只係直覺覺得用火和焰字做兩句的開頭就更加順眼,
突顯""火焰幫"". 因為尼個Logo代表""火焰幫""
我地要做得更加好。

**尼D都係我個人意見、希望你地明白!
原帖由 chu553358 於 2007-7-3 10:06 PM 發表。
從今開始 火焰幫職務如下
主路元帥:金生,boy少
二路元帥:jo兄,L女
軍師:水哥,杜仔
其餘係列入行動組
二路元帥!!!!!:ono
係做D乜野架!
原帖由 boy321 於 2007-7-3 10:45 PM 發表。

你upload张相係你簽名下邊就得啦
最衰我唔得:ono
大哥 、因為你唔係版主
[quote]原帖由 金谷秀夫 於 2007-7-4 05:34 AM 發表。

可以考慮一下 [/

MERIC!!!
原帖由 boy321 於 2007-7-4 06:44 AM 發表。

唔係呢個原因,係因爲要將軍级先至可以係簽名度upload圖片
我未够级数。。。。死得:ono
將軍級好叻咩?
我大哥係主路元帥!!!!
原帖由 boy321 於 2007-7-4 07:03 AM 發表。

驚死人地唔知咩。。。。。。。妹:ono
我大哥係主路元帥!!!
原帖由 totorabbit 於 2007-7-4 07:16 AM 發表。
先完白白返離 講乜嘢係到各位會員...:014:
TO哥哥  你好!等緊你開會!
原帖由 totorabbit 於 2007-7-4 07:49 AM 發表。

有乜緊要會開 好似未齊人渦....
TO哥哥我都等左幾粒鍾!!!
原帖由 boy321 於 2007-7-4 07:36 AM 發表。
各位 唔該捧下場啦
http://www.tvbnow.com/viewthread ... &extra=page%3D1
支持你!
原帖由 boy321 於 2007-7-4 08:11 AM 發表。

不如你加入我地火焰帮成為最強ge家族啦
講得好!
原帖由 chu553358 於 2007-7-4 06:13 AM 發表。

下..... 焰導群雄 無呢句話個播
領導群雄 意思係領導各幫派 成為幫派之最
幫主你誤會我意思!
我係話 ""領導群雄""改為"" 焰 @ @ @""  <註@ 我末諗到>
而唔係""焰導群雄 ""

明唔明?或者睇多一次246帖
原帖由 chu553358 於 2007-7-4 09:12 AM 發表。

明白晒 咁就要叫d軍師唸啦
杜仔同水哥 而家有野做啦
幫主英明!:014: :014:
原帖由 boy321 於 2007-7-4 09:18 AM 發表。

岩岩捐左20萬
我成付身家都係只得個4萬文<仲差少少>:ono
幫主我無錢捐呀!
原帖由 chu553358 於 2007-7-4 09:27 AM 發表。

妳咁遲先出現
我係度幾粒鐘拿!