返回列表 回復 發帖
翠儿(tweety)
翠儿(Tweety Bird),又译为崔弟、翠迪,诞生于1930年,是由当时的华纳兄弟电影公司出品的动画《乐一通》系列里出现的一个小明星。他经常和傻大猫做拍挡。
Despite the perceptions that people may hold, owing to the long lashes and high pitched voice of Tweety, Tweety is male
忽男忽女?
不男不女?
此名由來便是它..明白晒,唔該檸姐! 唔駛搞到 佗佗!
mr2907 發表於 2011-12-29 08:42 PM
你唔識呢地唔緊要,曉派財就得啦。。。
翠儿又译为崔弟...
此刻才知道翠兒是男兒身, 古有花木蘭, 現代有........................
vandas 發表於 2011-12-30 03:25 AM
Misery 應該系女仔。。。until I google, 都唔知Tweety 系男的。。。。
vandas ocean boy say hello to u at hooige's house

http://www.tvboxnow.com/thread-1318456-1-1.html
last page
kimmi8k 發表於 2011-12-30 03:35 AM
Lots of Canada people wor.....even David San lived in Vancover  before.
Good Morning everyone....
貓姐可以系論壇度過2011咯。。。
又無人無貓
貓貓放工途中。。。。
Dr Cat....仲沒放工?
你中咗,奖你22500
cck_my 發表於 2011-12-30 10:03 PM
咁少?
幾時有金樓咖?
早晨,今晚大家去边度玩啊
沒去边度玩
早晨 貓貓。。。
做咩甘闪啊
柠姐吾去101大楼倒数啊
lhy92725 發表於 2011-12-31 08:27 AM
2010年晚 聽講 地鐵 載量 是 212萬人次。。。你逼埋我gor份啦。。。
貓姐,又要爬牆?唔系掛?
唔好自己嚇自己。。。

仲有70 分鐘 - 2012