返回列表 回復 發帖

kuskus

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• k23bb

oh my god....它是你的寵物嗎?
好可愛啊~
又幾得意喎!
哦......請問是你養嗎?是什麼寵物............
4# k23bb
全部都我養,有十隻

評分次數

• k23bb

4# k23bb  
全部都我養,有十隻
kuskus 發表於 2011-1-8 11:25 AM
嘩....10隻...你好有本事啊~
`
其實它們是什麽動物?
它們最喜歡吃什麽東西?

評分次數

• k23bb

6# zzleezz o
kuskus食水果(甜),蝦,魚,雞,蟲,飯,奶,kuskus什麼都食,好簡單好易養
kuskus 來至澳洲,傳入印尼,相中的來至印尼細種kuskus
kuskus行動媛慢,喜歡攀爬

評分次數

• k23bb

kuskus 來至澳洲,傳入印尼,相中的來至印尼細種kuskus
kuskus行動媛慢,喜歡攀爬
kuskus 發表於 2011-1-8 12:59 PM
它們看起來好溫順啊~
4# k23bb  
全部都我養,有十隻
kuskus 發表於 2011-1-8 11:25 AM
10隻...還要有空間給他們攀爬,活动等...要很大的地方哦
10隻...還要有空間給他們攀爬,活动等...要很大的地方哦
k23bb 發表於 2011-1-10 01:14 AM
全部我在睡房爬來爬去,最喜歡爬窗簾布,唔見去窗簾就可找到,Kuskus 細隻,地方不需太大

評分次數

• k23bb

全部我在睡房爬來爬去,最喜歡爬窗簾布,唔見去窗簾就可找到,Kuskus 細隻,地方不需太大
kuskus 發表於 2011-1-10 11:00 AM
有咁多隻....你係點辨認邊一隻打邊一隻啊?

評分次數

• k23bb

有咁多隻....你係點辨認邊一隻打邊一隻啊?
zzleezz 發表於 2011-1-10 12:13 PM
可以從毛色,體形分別

評分次數

• k23bb

可以從毛色,體形分別
kuskus 發表於 2011-1-10 01:00 PM
可以公開佢地叫咩名嗎?
可以公開佢地叫咩名嗎?
zzleezz 發表於 2011-1-10 01:07 PM
 最肥嗰隻叫kuku ,最老嗰隻叫sombong ,灰灰白白嗰隻叫mino ,嗰樣傻傻地叫oon ,最長嗰隻叫panjang ,最細嗰隻叫仔仔 ,最細膽嗰叫bobo ,還有叫vivi ,putri