返回列表 回復 發帖
巴塞客場比賽, 今晚推測 ---> 合局!!!
不過這應該是16強最好看 最期待的一場!!!

历史交锋

近期战绩

场地介绍

酋长球场(Emirates Stadium)简介
酋长球场位于伦敦北部是英超联赛第二大球场。观众容量:60,432人,屋顶面积:30000平方米,占地面积:6.9公顷,场地尺寸:113×76米,赛季预计观众人数:114万,所用建筑材料;60000立方米混凝土,13000吨不锈钢,15000平方米玻璃,建筑过程中使用工人:1800名,其他设施:2000扇门,100座电楼梯,5座电梯,250间酒吧,900间洗手间,150个包厢,球场造价:约3.9亿英镑,2006年7月正式启用为阿森纳主场。

天气介绍

欧冠射手榜

Messi加油!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

Promises are evil, NEVER believe 'em
阿仙奴出一个防守中场,好搏阿
20分钟美斯3个机会都吾入
桑治好大机会红牌
0:1
枪手班细路开始急躁
巴塞踢到主场d球迷静晒
點解阿仙奴無中路派波既人既???
美斯食詐糊,巴塞攻力勁,不過兩方都採取全快攻勢,就有感後防會有漏失,
上半場完0-1巴塞領先,相信下半場會鬥得更精彩!

評分次數

美斯食詐糊,巴塞攻力勁,不過兩方都採取全快攻勢,就有感後防會有漏失,
上半場完0-1巴塞領先,相信下半場會鬥得更精彩!
kikideebaby 發表於 2011-2-17 04:34 AM
下半場除非有死球/12碼,否則我睇唔到阿仙奴有咩方法入到波......
點解阿仙奴無中路派波既人既???
huhut6432gj 發表於 2011-2-17 04:33
中场俾人冲到散晒,点派

評分次數

下半場除非有死球/12碼,否則我睇唔到阿仙奴有咩方法入到波......
huhut6432gj 發表於 2011-2-17 04:36
上宾特纳高球攻势仲有小小机会

評分次數

大家可以留意下
美斯 和 迪維斯 的分別,我一直都覺得迪維斯踢中場會好d,而美斯就較適合踢前d
上宾特纳高球攻势仲有小小机会
我系一督屎 發表於 2011-2-17 04:38 AM
阿仙奴佢地埋門一刻好似驚左咁,唔夠信心
係唔係song第一個侵犯美c呀?