返回列表 回復 發帖
猫猫 ...i always 得闲...

See you Tomorrow Night
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
大家好

食早餐啦餵
早餐即繫晚餐...一樣+
jn 我地呢期好勁... 日日過千... 吹水post...
roberton888 發表於 2011-3-7 09:36 AM
只因有你  你 你 你 你
咁你應該識做啦。。。 財神爺。。。 
roberton888 發表於 2011-3-7 09:42 AM
# 535    

河黎千千  老千就有,,,,
無無無... 我同 jn 咁老友.. 點會問佢度水呢...  我仲記得佢個晚... 比二毛四比我... 尤如再生父母...

我點都記得架..
roberton888 發表於 2011-3-7 09:51 AM
你5講,...我仲5記得... 你味走 錢, 7毛6
好记仇喔
lhy92725 發表於 2011-3-7 09:52 AM
耿耿於懷
又开始问人度水啦
lhy92725 發表於 2011-3-7 09:43 AM
人之初.姓甚麼
你笃中佐佢死穴啊
lhy92725 發表於 2011-3-7 09:56 AM
純屬個人意見 與robo哥無關
唔好意思.. 系統... 不設毛子顯示..... 不能找續...
roberton888 發表於 2011-3-7 09:59 AM
系統

關系統o羊事

呢个个人意见好有审判色彩喔
lhy92725 發表於 2011-3-7 10:00 AM
如有雷同 實屬不Luck
你個衰仔。。。 出手咁低。。。 心都淡埋。。 
roberton888 發表於 2011-3-7 10:04 AM
略盡棉力
追债了喔开始
lhy92725 發表於 2011-3-7 10:04 AM
富有地方色彩,秉承現實主義精神
4585*106 =
係囉.. 分化我同骨貓姐感情呀...
roberton888 發表於 2011-3-7 10:16 AM
貓姐5中2老老人家