返回列表 回復 發帖
JN JN Over Over ... Are you here???
...... 斬人... ...
用間尺囉..
咁 JN... 已經... 遇害... ???

無哂回應喎...
这个帖的主人在這里,,,''...

我 吹水派的.. admin 都係
http://i275.photobucket.com/albums/jj315/JackyNelson/20080809_db8d4405942dc00ce377 ...
JackyNelson 發表於 2011-3-8 11:15 PM
jn 你... 唔好拉埋 admin 落水喎...
admin的确係吹水派既
cck_my 發表於 2011-3-8 11:21 PM
.... 吓... 但我pm 佢.. 唔彩我架...
你地夠竟有幾多派... 我乜都唔識..
你都识得PM佢,你话呢度有几多会员唔识? 鬼得闲一个个回复你地咩
cck_my 發表於 2011-3-8 11:27 PM
...... 我有事先pm 佢之嘛...
天哥... 咁睇唔開呀... 做乜切自己呀...
jn... 佢成日都搵我笨架..
你要给我砍吗?
你怎样称呼??
raytian 發表於 2011-3-8 11:34 PM
我叫 rober... 天哥你好..

我瘦成咁... 邊有資格比你斬呀...
对对,,找他就可以了~哈哈
raytian 發表於 2011-3-8 11:39 PM
真係乜都得呀... .... 呵呵...
歡迎 pm
JackyNelson 發表於 2011-3-8 11:44 PM
駛乜 pm 咁麻煩... 你快... d ..... 計返...d 錢比我... 你尋日過數好似... 計少左個0喎..
in our country, they say Thank You..

no wonder.. you guys having this song.. 蝗蟲天下
JackyNelson 發表於 2011-3-8 11:50 PM
算啦... 我下個月生日.. .你比返封大利是我就算啦..
而家吹水區已突破1500帖...