返回列表 回復 發帖
JN 返來囉... 大家回避... 肅靜!!!!!

烕武~~~~~~~
JACKY出现了喔
lhy92725 發表於 2011-2-28 10:30 PM
今日 jn 一定好忙, 唔係點解得兩句就無哂踪影???
日本數所知名大學傳出入學考試手機作弊事件,考生利用手機外洩考題並接收答案,包括國立京都大學、私立早稻田大學、慶應大學等至少五所名校爆出作弊情事。日本文部科學省已要求相關大學進行調查,如果查明考生確有作 ...
JackyNelson 發表於 2011-2-28 11:10 PM
JN 乜呢期連新聞都 lo 埋???  

你都幾多元化喎...
返工蛇王吹水不得止,仲周围揾新闻帖出黎,好不务正业喔
lhy92725 發表於 2011-2-28 11:23 PM
骨貓姐, 呢d未叫做 風流工囉.... 我地恨唔到咁多架啦...
老細幾時開個盤口, 比我地賺返d 金幣呀????
呢个标准你老细定架?
lhy92725 發表於 2011-3-1 10:38 AM
我諗呢個係佢 擇偶要求多d...
择偶要求呢D?奇怪佐些少喔
lhy92725 發表於 2011-3-1 09:08 PM
咁至少要同佢溝通到先得嘛...
good evening everyone
JackyNelson 發表於 2011-3-1 10:43 PM
做乜發青光呀???............
一早撞到靓女啊甘开心
lhy92725 發表於 2011-3-1 10:47 PM
骨貓姐... 係咁架啦...  有D動物發情期... 係每個月間唔中有一次架...

Robo哥, 你好嗎
JackyNelson 發表於 2011-3-1 10:52 PM
.... 講吓啫... 唔駛咁大獲呀.....
呢期興

JackyNelson 發表於 2011-3-1 10:55 PM
嘩... 一睇個公仔... 好明顯係 SM... 莊束啦.....
ROBER笃中佐JACKY死穴啊?
lhy92725 發表於 2011-3-1 10:58 PM
骨貓姐... 係都唔好咁大聲啦....  唔係我A/C會不保架....
我個人最公私分明, 也從不記仇,一般有仇當場我就報了
JackyNelson 發表於 2011-3-1 11:15 PM
咁唔怪得知我有半個鐘上唔到黎啦....
你條女好青見播

JackyNelson 發表於 2011-3-1 11:41 PM
你又有興趣??
用更加虚伪去面对咯
lhy92725 發表於 2011-3-1 11:45 PM
放心我個人好真... 你唔駛虛偽咁對我...