返回列表 回復 發帖
day 4.......
又晴~~  45 degree.

頭條新聞
利比亞動盪 油價飆破110元
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
我地呢边D汽油前几日就升佐啦
lhy92725 發表於 2011-2-24 10:43 AM
柴油
头痛,训了
lhy92725 發表於 2011-2-24 10:51 AM
take care, a good sleep will heal
紐西蘭南島基督城22日發生芮氏規模6.3強震,各國搜救隊23日相繼趕赴現場救災。死亡人數增至75人,失蹤者暴增至300人,當地警方則估計死亡人數肯定超過500人。基督城八成地區無水可用,近四成地區電力尚未恢復,災害損失估計高達120億美元。

兄弟們 有oo野目弟

真系西風日下,道德淪喪

西風瘦馬。夕陽西下

from:
枯藤老樹昏鴉。小橋流水人家。古道西風瘦馬。夕陽西下,斷腸人在天涯" 元代散曲大家馬致遠的《天凈沙秋思》"

GOOD MORNING EVERYONE
咁都叫有嘢睇  
km8000 發表於 2011-2-24 07:02 PM
錢Sir, gum高要求+, e 度有尺度限制   想睇 MORE d 嘢... xxx 區
.... 賣廣告咋...
roberton888 發表於 2011-2-24 07:28 PM
賣廣告 我味睇
凡是油品都升晒啦
机票的燃油附加费都升埋啦
lhy92725 發表於 2011-2-24 08:51 PM
菜油升最快
扣分
廣告扮有野睇不特只
仲要post舊片
簡直十惡不赦
~嘉~ 發表於 2011-2-24 08:57 PM
老總~~ 士可辱, 分不可扣..

片不在舊 o野不在睇 ... 我 吹水派嘅
一于扣佢分啦
lhy92725 發表於 2011-2-24 10:25 PM
快D扣啦
cck_my 發表於 2011-2-24 10:28 PM
阱下石見得多  落石下阱確實真係第一次見

兄弟帮 帮得就帮
Jacky san 佢地砌你生豬肉  
km8000 發表於 2011-2-25 02:36 AM
我個人比較 ( 達, 众人皆醉我你独醒
早晨....  

晚安先真 ...
roberton888 發表於 2011-2-25 09:32 AM
晚安

等等 要等等

要等放工..食晚飯....先晚安.....
唔睇女 睇佬啦......

各位觀眾..........

三人行,必有二奶焉!!!

你死啦... 賣廣告死罪...

識做架... 快D比D錢我.... 掩口費...  識做啦...
roberton888 發表於 2011-2-25 09:39 AM
我有牌+