返回列表 回復 發帖
你個人比較八?
o..ic ic
~嘉~ 發表於 2011-2-25 10:08 AM
( ) = ?

( = ?

自己領悟, 生命是妄想的產物...
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
哦... 有牌大哂咩...

我地做細架... 有強權無公理.....
roberton888 發表於 2011-2-25 10:11 AM
又唔洗咁誇張, 咩有牌大哂咩!!

講真!!!有牌大哂咩, 我就未聽過.. 但d人咩語氣講都好聽o左都唔舒服 = 唔順氣

甲骨文?

~嘉~ 發表於 2011-2-25 10:14 AM
( ) = 八公
(   = 八
roberton888 發表於 2011-2-25 10:14 AM
咩人睇咩嘢
你地玩紧咩啊
lhy92725 發表於 2011-2-25 10:15 AM
玩紧番工
算你啦... 果然夠兄弟...
roberton888 發表於 2011-2-25 10:23 AM
哂氣~_~兄弟~_~

e 度 5 係兄弟幫 同路吹吹水, push push 喔 謝謝
悟系玩紧食早餐咩
lhy92725 發表於 2011-2-25 10:29 AM
食早餐, 一小時前重系
洋人睇洋嘢?
~嘉~ 發表於 2011-2-25 10:30 AM
洋人睇濕嘢?
咁改改囉... 我地以後叫 吹水幫
roberton888 發表於 2011-2-25 10:34 AM
吹水派  Robo 哥
吹水派... JN 爺...
roberton888 發表於 2011-2-25 10:37 AM
  叫.我 JN得啦~~吹水派.唔係我話事!!

吹水派, 我 just a 2 HIT 6
放心我永遠都支持你架.... 財神爺
roberton888 發表於 2011-2-25 10:59 AM
Robo 哥, 你簡樣係對吹水派d高層 高高層, 高高高層,高高高高層,高高高高高高層,高高高高高高高高高層, 高高高高高高高高高高高高高層,高高高高高高高高高高高高高高高高高高高層,

極大不尊敬.
吹水幫 又唔同 吹水派
即係好似丐幫丐幫 唔會有人叫 丐派丐派
但所謂幫派幫派
幫為大 派為小
故吹水幫規模一定要比吹水派為大
Lucifеr 發表於 2011-2-25 11:31 AM
你 講 WHAT呀

吹水派係 吹水嘅 冇分大細

你吹呀..........
http://bq.caihong.com/jgc/jgc%20(123).gif来吹吹风http://bq.caihong.com/jgc/jgc%20(132).gif
cck_my 發表於 2011-2-25 11:52 AM
吹呀吹,让这风吹.....

這麼冷 還吹風扇~~

遺憾的是, 你不是女生, otherwise........
我願化身石橋,受五百年風、五百年雨淋、五百年日曬,只求你從橋上走過
大家好
老鼠咩时候变佐宠物啊
lhy92725 發表於 2011-2-28 08:34 AM
貓的宠物
日本數所知名大學傳出入學考試手機作弊事件,考生利用手機外洩考題並接收答案,包括國立京都大學、私立早稻田大學、慶應大學等至少五所名校爆出作弊情事。日本文部科學省已要求相關大學進行調查,如果查明考生確有作弊行為,將嚴厲懲處

斬草不除根,春風吹又生