返回列表 回復 發帖

我 的 老 虎 狗 - M O C H I

評分次數

• k23bb

品相很不错呀,第三张看上去蛮威武的呀,老虎狗听朋友说不是太活跃的,蛮能自己玩玩的,这样也省了很多事情了

評分次數

• k23bb

好靚仔or女~毛色唔錯﹗老人家說要知道一隻狗聽唔聽主人話係要睇條脷~條脷無色紋就係乖乖狗啦~

評分次數

• k23bb

哇哈哈...Mochi好得意啊~
牠今年幾歲了?
期待日後更多Mochi的靚相~

評分次數

• k23bb

品相很不错呀,第三张看上去蛮威武的呀,老虎狗听朋友说不是太活跃的,蛮能自己玩玩的,这样也省了很多事情了
magicxu 發表於 2011-2-21 06:14 AM
佢係鍾意咬野囉
好靚仔or女~毛色唔錯﹗老人家說要知道一隻狗聽唔聽主人話係要睇條脷~條脷無色紋就係乖乖狗啦~
maye2328 發表於 2011-2-21 06:16 AM
係女, 頭 3 張係 BB 相, 遲 d 我會再 post 多 d
哇哈哈...Mochi好得意啊~
牠今年幾歲了?
期待日後更多Mochi的靚相~
zzleezz 發表於 2011-2-21 06:17 AM
thank you.....
佢啱啱過一歲

之前都諗過飬老虎狗,但聽的講話老虎狗流口水會流得幾犀利,所以唔敢養~唔之係咪真呢?

評分次數

• k23bb

係女, 頭 3 張係 BB 相, 遲 d 我會再 post 多 d
africawai 發表於 2011-2-21 06:35 AM
好呀~而家全部都係bb相﹗真係想睇下佢嘅近照﹗老虎狗行路嗰樣好鬼cute㗎~~~~

評分次數

• k23bb

啲毛好靚喎!
africawai 發表於 2011-2-21 06:35 AM
多謝你先....
M O C H I好可愛哦...睇落仲應該幾乖咁喎...
I love pic 3,好cute,好靚女!