返回列表 回復 發帖
final預測皇馬 vs 曼聯

評分次數

• huhut6432gj

謝謝你的分享,不過Semi final應該是這個組合的

1:Inter/Schalke v Chelsea /Manchester United

2:Madrid/Tottenham v Barcelona/Shakhtar

huhut6432gj 發表於 2011-3-21 08:54 PM
预测Inter和Chelsea会晋级....
当然Chelsea和ManUtd必定是场恶战!

Madrid和Barcelona在半决赛碰面!
决赛由Inter和Barcelona再碰头!

評分次數

final預測:皇馬 vs 曼聯
kikideebaby 發表於 2011-3-22 01:23 AM
我就认为是巴萨vs曼联
MICHAEL WONG
我就认为是巴萨vs曼联
ultrabitch 發表於 2011-3-22 08:31 PM
車仔未羅過,會唔會輪到佢地羅呀
huhut6432gj 發表於 2011-3-22 20:49
车仔人品吾好

我覺得8強最悶會係皇馬對熱刺e場

薩克達主場又係超利害,巴塞都唔係咁易食到佢盡,應該兩回合都會超多入球,好好睇

曼聯對車仔就唔洗講啦,一定超難估

國米可能行運啦,8強入面最易應付應該係04喇,意甲格食格德甲

huhut6432gj 發表於 2011-3-22 08:49 PM
不知咧,不过客观来说,我觉得国米、巴萨、曼联最有机会夺冠
我覺得8強最悶會係皇馬對熱刺e場

薩克達主場又係超利害,巴塞都唔係咁易食到佢盡,應該兩回合都會超多入球,好好睇

曼聯對車仔就唔洗講啦,一定超難估

國米可能行運啦,8強入面最易應付應該係04喇,意甲格食格德甲

:01 ...
huhut6432gj 發表於 2011-3-22 09:29 PM
通常黑马球队最多到16强or八强就结束了他们的征途,萨克达应该过不了的,超多进球应该蛮大机会的...
你说得没错,国米真是蛮好运的,04在德甲联赛都自身难保,可能顾不了两边

評分次數

我就认为是巴萨vs曼联
ultrabitch 發表於 2011-3-22 08:31 PM
望就係咁望喇~
巴薩條路好行好多,應該冇乜意外..睇返MU就冇咁好彩,抽到chelsea仲要係呢個時候傷兵滿滿,跟住4月條路三線作戰幾艱難
睇返佢地呢兩年黎陣容實力真係縮水左唔小,雖然前線都幾爭氣但又仲未夠氣候而且後防而家其他各隊睇到都心涼~van der sar唔撐得幾耐架!!!
問題年年有,今年特別多...唸唸下真係為佢地捏把冷汗

評分次數

i think inter and barcalona sure in semis......real madrid also got clear chance to advance.....just worry man utd cannot beat chelsea to advance......if man utd able to beat chelsea...sure they will be in final against barcelona....

評分次數

总结各位的看法,巴萨和国米的呼声最高喔...
簽名被屏蔽
Final:     FC Barcelona vs ?
Champ: FC Barcelona
Promises are evil, NEVER believe 'em