返回列表 回復 發帖
This season Manchester United will become CHAMPION of UEFA Champion League. My prediction the result for quarter final, semi final and final.
Quarter final
1-1 Manchester United away
2-1 Manchester Un ...
kstan337 發表於 2011-3-21 08:37 PM
八强都还没开打,那么快就预测8强到决赛的赛果?
8强对切尔西,我有信心曼联可以过关,先客后主,有利于曼联
MICHAEL WONG
好提議

其實我都想開遊戲比大家估4強席位和夢幻對決的....................

不過我同一時間已開了很多遊戲,應付唔到咁多

有無volunteer肯幫手開呀???獎金我出 ...
huhut6432gj 發表於 2011-3-21 09:37 PM
奖金我出拉,边位帮手搞仲有人工。
我系一督屎 發表於 2011-3-21 09:50 PM
我来开咯
不过给我这几天时间搞定给大家估
final預測:皇馬 vs 曼聯
kikideebaby 發表於 2011-3-22 01:23 AM
我就认为是巴萨vs曼联
車仔未羅過,會唔會輪到佢地羅呀
huhut6432gj 發表於 2011-3-22 08:49 PM
不知咧,不过客观来说,我觉得国米、巴萨、曼联最有机会夺冠
我覺得8強最悶會係皇馬對熱刺e場

薩克達主場又係超利害,巴塞都唔係咁易食到佢盡,應該兩回合都會超多入球,好好睇

曼聯對車仔就唔洗講啦,一定超難估

國米可能行運啦,8強入面最易應付應該係04喇,意甲格食格德甲

:01 ...
huhut6432gj 發表於 2011-3-22 09:29 PM
通常黑马球队最多到16强or八强就结束了他们的征途,萨克达应该过不了的,超多进球应该蛮大机会的...
你说得没错,国米真是蛮好运的,04在德甲联赛都自身难保,可能顾不了两边

評分次數

• huhut6432gj

总结各位的看法,巴萨和国米的呼声最高喔...