返回列表 回復 發帖
要多少:17億
原因:需要還錢
blueocean 發表於 2011-3-29 12:15 AM
冇17億
崩潰*根據指引技術性灌水
要多少: 多少隨意, 幾萬都幾億都得
原因: 升level, 想賭波無賭本
唔俾無問題, 識多個朋友無壞.
go2david 發表於 2011-3-29 12:36 AM
冇得咁 要比個數
civicboy1969         1 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         1 分鐘前         TVB 300000000 元                 積分轉出
civicboy1969         1 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         1 分鐘前         TVB 300000000 元                 積分轉出
Lucifеr 發表於 2011-3-29 06:27 AM
万分感谢楼主呀~及时雨(赶住落注)
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
冇17億
Lucifеr 發表於 2011-3-29 06:22 AM
比7億

要多少: 多多益善。。300000000
原因: 電腦剛中毒,定靜
         升級,又想學你送錢俾原始人。。。。
civicboy1969         1 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         1 分鐘前         TVB 300000000 元                 積分轉出
Lucifеr 發表於 2011-3-29 06:27 AM
咁5億可以嗎, 重搥歐聯!!!
畸形人類研究科
咁5億可以嗎, 重搥歐聯!!!
go2david 發表於 2011-3-29 09:20 AM
疑。。。DAVID哥那么早啊???
要多少:20億
原因:想有入錢後送點給新人,冇你咁煩
tvbckbt 發表於 2011-3-28 01:12 PM
我是第1人要錢,為什么你不給亦不回覆.
你冇20億,訧給我5億讓我自已嬴回來。
http://www.tvboxnow.com/forum-35-1.html
入得嚟遲,無晒錢,下次贏咗再度給我。記住我!!
要多少:20億
原因:想有入錢後送點給新人,冇你咁煩
tvbckbt 發表於 2011-3-28 01:12 PM
我是第1人要錢,為什么你不給亦不回覆.
你冇20億,訧給我5億讓我自已嬴回來。
http://www.tvboxnow.com/forum-35-1.html
tvbckbt 發表於 2011-3-29 09:29 AM
你都幾好笑個喎!!老馮架?
你估真係政府派6千人人有份呀? 我係唔鐘意俾你呀
第1個入嚟多謝都冇仲串柒柒 仲好意思提自己第1人
我都已經費Q事回你費Q事嘈
仲好意思係庶厚顔無恥?
仲好意思係庶厚顔無恥? ...
Lucifеr 發表於 2011-3-29 11:11 AM
驚驚
I forget to say thank you too
Thank you Lucifer大大

寧願要3億    不願食息
JackyNelson 發表於 2011-3-29 02:34 AM
我都系咁話。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
點解我冇收到消息話又人轉賬俾我架。。。。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
仲好意思係庶厚顔無恥? ...
Lucifеr 發表於 2011-3-29 11:11 AM
你冇比錢我,我為何多謝你,
絕對可以5比錢我,我是問你為何5覆我