返回列表 回復 發帖
你冇比錢我,我為何多謝你,
你絕對可以5比錢我,我是問你為何5覆我
tvbckbt 發表於 2011-3-29 11:49 AM
老馮覆你架?
為何5覆你?
為何要覆你?
咁鐘意要人覆你去新手提問區啦
實有問必答呀
崩潰*根據指引技術性灌水
老馮覆你架?
為何5覆你?
為何要覆你?
咁鐘意要人覆你去新手提問區啦
實有問必答呀
Lucifеr 發表於 2011-3-29 12:00 PM
你煩,我回你帖,算了.
再見
blueocean         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
chowold2         25 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         34 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
go2david         44 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出

留返D繼續派
我都无啦,都无吵交喔
條骨都無佐lu
我都无啦,都无吵交喔
lhy92725 發表於 2011-3-29 12:11 PM
多謝大哥
畸形人類研究科
入得嚟遲,無晒錢,下次贏咗再度給我。記住我!!
chowold2 發表於 2011-3-29 09:38 AM
呢D咪有品囉
冇過數冇回復都好言相向
DAVID好似引用错佐我个帖喔
條骨都無佐lu
冇問題, Lucifer大哥收到的
畸形人類研究科
呢D咪有品囉
冇過數冇回復都好言相向
Lucifеr 發表於 2011-3-29 12:15 PM
多謝你指教
blueocean         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
chowold2         25 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求         34 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
go2david         44 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出

留返D繼續 ...
Lucifеr 發表於 2011-3-29 12:10 PM
lucifer哥,你再一次過數俾我啊。。。。
多謝你先。。。但係我想問點解“短消息”冇通知我架
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
我讚人咋
冇打算 冇諗住 亦冇空閒指教
真爱难求 發表於 2011-3-29 12:26 PM
比錯人 是但啦
我諗住比呢位
SweetLemon         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
真爱难求 發表於 2011-3-29 12:26 PM
冇寫轉賬留言所以“短消息”冇通知
有寫轉賬留言“短消息”先會通知
冇寫轉賬留言所以“短消息”冇通知
有寫轉賬留言“短消息”先會通知
Lucifеr 發表於 2011-3-29 12:33 PM
哦。。。明白嗮。。。。
我讚人咋
冇打算 冇諗住 亦冇空閒指教

比錯人 是但啦
我諗住比呢位
SweetLemon         2 秒前         TVB 200000000 元                 積分轉出
Lucifеr 發表於 2011-3-29 12:30 PM
嘩,原來今日去一去神廟拜一拜就真系“財源廣進”
嘩,原來今日去一去神廟拜一拜就真系“財源廣進”
真爱难求 發表於 2011-3-29 12:42 PM
恭喜晒囉
畸形人類研究科