返回列表 回復 發帖
哈!哈!看到你在另一帖 post 波子的近照,     
可愛耶!  Give him a big Kiss for me …   please..sssssss ...   
哈!哈!看到你在另一帖 post 波子的近照,     
可愛耶!  Give him a big Kiss for me …   please..sssssss ...   
aa00 發表於 2011-5-31 09:21 PM
幫你kiss了波子啦~大大個的﹗
幫你kiss了波子啦~大大個的﹗
maye2328 發表於 2011-6-1 05:19 AM
嘩!大大兼熱情到佢比你 Kiss 完,佢有無暈暈地。      
嘩!大大兼熱情到佢比你 Kiss 完,佢有無暈暈地。      
aa00 發表於 2011-6-1 11:25 PM
我暈就真~因為發情期的波子真係好臭﹗ 早知留番被你鍚﹗
好!我鍚咗佢     …          張相啦!   
話時話,發情期,有無同佢相親。 若有,Post 啲相親相上來,等我地幫吓眼。  
話時話,發情期,有無同佢相親。 若有,Post 啲相親相上來,等我地幫吓眼。  
aa00 發表於 2011-6-2 11:20 PM [/quote]
我有諗過想幫波子揾老婆㗎~怕就怕生到一屋都係﹗你知啲白兔一路食一路屙~真係執臭臭都有排執~咪搞我﹗
aa00 發表於 2011-6-2 11:20 PM
我有諗過想幫波子揾老婆㗎~怕就怕生到一屋都係﹗ ...
maye2328 發表於 2011-6-3 03:26 AM
忙到   !      抽咗少少時間投波子一票。  
忙到   !      抽咗少少時間投波子一票。  
aa00 發表於 2011-6-5 04:09 PM
我睇到啦~多謝你神聖嘅一票﹗我替波子醒個飛吻比你啦﹗
我睇到啦~多謝你神聖嘅一票﹗我替波子醒個飛吻比你啦﹗
maye2328 發表於 2011-6-6 12:50 AM
多謝曬!收到!香香甜甜的呀!   
得閒 post 多些波子不同造型的照片上來。   
多謝曬!收到!香香甜甜的呀!   
得閒 post 多些波子不同造型的照片上來。   
aa00 發表於 2011-6-6 10:37 AM
我一定會post多d佢嗰鬍鬚佬樣~ 因為佢d鬍鬚有型~
顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

評分次數

• k23bb

This Picture look damm cute...omg...

thankyou very much
thank 4 share~
好得意啊!原来佢中意顶野