返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-5 04:25 PM 發表

我点知道你在加拿大啊....

去一次水上乐园就好啦.. 没理由每个月去玩架
是!我地都是岩岩识,你不知我现在在加拿大,Sorry!
去多几次先好玩,天气甘热玩水是最好啦!
你去过金马仑几次,往边度呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
路过进来看看。。。。
原帖由 jacky760425 於 2008-11-8 01:52 PM 發表

是483055!我地都是岩岩识,你不知我现在在加拿大483055,Sorry!
去多几次先好玩483057,天气甘热483056玩水是最好啦!
你去过金马仑几次,往边度呢483058?
  玩水...我宁愿上来E度吹水好过D...我惊晒架

E+金马伦根本不冻啦..       4月份我有上去玩,好热啊..

去买jagung&strawberry 好好吃...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ngls 於 2008-11-9 12:36 AM 發表
路过进来看看。。。。
欢迎来到泰山家..他应该不在,明天会来

到此逛一逛
我不是靓女,可以come in ma???:
怎么都说粤语哦
内地的朋友看不懂粤语哦
考虑一下内地的不懂粤语的朋友
原帖由 ngls 於 2008-11-9 12:36 AM 發表
路过进来看看。。。。
迎欢你
大家好吗?
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-9 12:50 AM 發表

玩水...我宁愿上来E度吹水好过D...我惊晒架

E+金马伦根本不冻啦..       4月份我有上去玩,好热啊..

去买jagung&strawberry 好好吃... ...
女子应刻是买花多D。
吹水都好,我都好仲意欢水架。
你上去玩呀!都耶玩。
大家好吗?
原帖由 avv22 於 2008-11-12 11:19 PM 發表

到此逛一逛
你好。
大家好吗?
原帖由 xql2009 於 2008-11-13 11:20 AM 發表
我不是靓女,可以come in ma???:
欢迎你,美不美不重要,
重要是找个朋友谈谈天。
大家好吗?
原帖由 xql2009 於 2008-11-13 11:21 AM 發表
内地的朋友看不懂粤语哦
你不看不懂粤语吗?
那我们就写国语吧!好吗?
中国的朋友你来自那里呢?
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2008-11-16 02:28 PM 發表

女子应刻是买花多D。493088
吹水都好,我都好仲意欢水架。
你上去玩呀!都493087耶玩。
D花都唔靓,买咗丢埋一边...

买野吃好D架...,好耐无去,上去看环境变成点咯...........结论是好热