返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-9-18 02:27 PM 發表
我开始开工罗!
做也野工啊!靓仔。
大家好吗?
靓仔!!做写字楼工罗
原帖由 ljw1982 於 2007-9-18 02:40 PM 發表
靓仔!!做写字楼工罗
喔!金饭碗,好工好工。。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-18 02:49 PM 發表

喔!金饭碗,好工好工。。
哗!!!!!!!
你甘讲。。。。。。。。。。。。。。。。。。。好行喔!
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 03:00 PM 發表

哗!!!!!!!
你甘讲。。。。。。。。。。。。。。。。。。。好行喔!
我以前在马来做生意架吗:014: ?口才一定要好喇!:019:
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-18 03:12 PM 發表

我以前在马来做生意架吗:014: ?口才一定要好喇!:019:
树上既鸟仔叫唔叫到落黎?
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 03:19 PM 發表

树上既鸟仔叫唔叫到落黎?
说真喇!我做工后门有好多鸟仔架:014: !我日日都叫他地落黎架,知不知点解:019: ,哈哈,考到咧。:onion05: ……………拿d米他地一定落黎。~~~~~~~~886
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
經過此地,入黎睇下點环境。。。:onion05:
原帖由 boy321 於 2007-9-18 04:31 PM 發表
饮杯茶先啦。。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-9-18 04:31 PM 發表
医度好有马来西亚的味度架,点啊!番到马来高兴吗?有無去大吃四方啊!
大家好吗?
黎睇下,同大家打招呼!!:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
喔!昨天见泰山:019: ,今天见到美人鱼。。。 。。。正啊! !!
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-19 02:13 PM 發表
喔!昨天见泰山:019: ,今天见到美人鱼。。。 。。。正啊! !!
:024: 乜泰山啊!!今日呢个look正??:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-19 02:17 PM 發表

:024: 乜泰山啊!!今日呢个look正??:014:
泰山不是说你,是起马来吹吹水區,第88你就明白喇。我地架公主甘正 ,不会像泰山架! !《像条鱼,嘻嘻》
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-19 02:29 PM 發表

泰山不是说你,是起马来吹吹水區,第88你就明白喇。我地架公主甘正 ,不会像泰山架! !《像条鱼,嘻嘻》138386
我吾系普通既鱼,而系“美人鱼“。。。。