返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:24 PM 發表

无紧要啦,你心底甘好,D邪派唔稳你都系好事黎既。
一系就唔好黎,一黎就一定要系好既。
先送上个“最好既祝福”俾你。
讲得岩!!我都系甘捻
多谢你既祝福!!:014:

你甘得闲既??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 02:20 PM 發表

:onion03: 我都想要,但系真系无ar ma。。。
二十岁:014: ,慢慢温喇,这样年轻,是不是。。。。。:onion05:
公主给个歌来听下:014: ,是睡训歌好吗?因为我要去训了。。:sleeps: 。。。886
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 02:30 PM 發表

讲得岩!!我都系甘捻
多谢你既祝福!!:014:

你甘得闲既??
基本上响 office 度,我系习惯左--'一心几用'既。:onion14:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-13 02:42 PM 發表
公主给个歌来听下:014: ,是睡训歌好吗?因为我要去训了。。:sleeps: 。。。886
你要去训??
乜你唔系住响大马既咩??
搞乜D时间好似响美国甘既??
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:45 PM 發表

你要去训??
乜你唔系住响大马既咩??
搞乜D时间好似响美国甘既??
:024: 我昨晚不是和你说了吗?我现在在加拿大了吗?:019:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-13 02:42 PM 發表
:014: good nite:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:42 PM 發表

基本上响 office 度,我系习惯左--'一心几用'既。:onion14:
同我一样,我地都系猛人黎。。。:onion14:

原帖由 jacky760425 於 2007-9-13 02:56 PM 發表

:024: 我昨晚不是和你说了吗?我现在在加拿大了吗?:019:
我唔记得左嘛!
要甘大反应咩!
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:11 PM 發表

我唔记得左嘛!
要甘大反应咩!
米就系咯!!心火操,好易老ga

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 03:26 PM 發表

米就系咯!!心火操,好易老ga
都系靓女你好人D,撑我!:014:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:31 PM 發表

都系靓女你好人D,撑我!:014:
我人一路以来都系甘好ga
你都好好人,系度陪我倾计

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 03:40 PM 發表

我人一路以来都系甘好ga
你都好好人,系度陪我倾计
彼此彼此!!:014:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 03:45 PM 發表

彼此彼此!!:014:
你几点放工既??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-13 03:57 PM 發表

你几点放工既??
我既时间好有伸缩性!!
好似而家甘,我就岩岩番到屋企啦。:onion05:
无法,鬼叫我系事头婆咩!:014: