返回列表 回復 發帖
出街要使钱架,屋K不知几舒服
lhy92725 發表於 2011-6-15 10:59 AM
你坐係屋企埋係要用電,你用既電唔駛錢咩?
出去搭巴士埋兩蚊幾,坐係商場度涼冷氣埋仲抵?
係唔係因為女仔出街睇到D好野就一定會忍不住手梗買咧?
哈哈。。
媽媽的毛呢個題目俾我都真係唔知要點寫好。。
諾文 早抖
上黎睇睇。。
SJR, 广州好玩吗?
norman.ho 發表於 2011-6-22 05:29 PM
巳經黎佐香港喇。。
聽日就要返檳城。。
去HK的人多数都会血拼一番
lhy92725 發表於 2011-6-23 12:39 PM
就係咯。。
甘你在HK又买佐D咩啊
lhy92725 發表於 2011-6-24 12:46 PM
好多野,你想知D乜咧?
好多添,即系大有收获啦,D野吾贵咩
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:08 PM
比起呢度就平好多喇。。
對於部Tablet就差唔多價錢,我係貪佢有得用手寫中文字嗻。。
Tablet系咩黎架
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:24 PM
平板電腦,就好次iPad甘既野。。
就好次部notebook甘,但係開機就好次部智能手機甘。。
方便周街走,唔駛好次notebook甘要捧著,可以好次羅住本書甘一邊行一邊睇。。
几好哦,几钱啊?
用乜系统架?可以睇电影或者玩游戏无?
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:38 PM
港幣大概3800甘。。重大概680克。。
用Android 3.0系統。。
可以睇戲亦可以打遊戲。。睇書都得。。
只要從Android Market度下載就得既喇。。
比起iPad,冇甘多apps咯,但係大多數apps係免費既。。
但係佢冇3G功能,所以好依賴Wifi嚟上網。。
佢係冇USB架。。依賴microSD儲存卡。。
如果要有USB,要加個觸控板(變成notebook),甘就唔止呢個價喇。。
甘即系依然吾可以用手指或者记忆卡过D电影落去睇啦
基本上是类似ipad的另一个产品
lhy92725 發表於 2011-6-24 01:54 PM
記憶卡可以,但係要細既果種。。
就好次呢種
邊D格式呢?
得啊。。都睇得到既。。
RMVB埋下載個android版既realplayer咯
JPG肯定得,因為我岩岩至uploadD相上網嗻。。