返回列表 回復 發帖

波子近照(無乜點變)

波子﹕(呀媽﹗我要去玩)你咁叻~你想去邊度﹖

我..我要落地牢玩﹗

得﹗你自已一個落~

咁黑﹗我唔落囉﹗

好驚

評分次數

• k23bb

波子好得意,在你家裡很有地位哦。。。。
波子好得意,在你家裡很有地位哦。。。。
SweetLemon 發表於 2011-7-5 08:05 AM
對呀~假如對牠不揪不彩的話牠會很大力(dum 腳)的呢﹗把地板踩得響響~
哇哈哈...波子真係得意啊....一d表情都無~
一個落地牢俾我都唔制你唔放我上黎咪死

可能毛厚嘅關係,為一係乳豬全體果幅真係好似廋左小小,其它幾幅相就唔係好覺波子廋左

佢dum地果下又啲確幾鬼得人鍾意,屋企好似多左個BB女咁呀
一個落地牢俾我都唔制你唔放我上黎咪死

可能毛厚嘅關係,為一係乳豬全體果幅真係好似廋左小小,其它幾幅相就唔係好覺波子廋左

佢dum地果下又啲確幾鬼得人鍾意,屋企好似多左個BB女咁呀 ...
dxb 發表於 2011-7-5 11:57 AM
Hello~dxb!波子係瘦咗(1)磅咁多 ~假如當初唔同佢減糧的話佢會肥成點真係無人知﹗佢試過自已落地牢啦~不過我唔比佢(因為佢通圍咬)
只有我同佢一齊落睇住佢四圍八掛一陣就得﹗自己靜雞雞落我一定捉番上樓﹗
現我坐係地下邊睇電視邊陪佢時﹐見佢坐係我身邊一齊相伴又真係好sweet sweet,不過你一定要記得一邊睇電視一邊要(摸)佢同佢玩﹐
如果你停手的話佢會(dum)地(喝)你唔准停手呀 ﹗佢對腳都唔知用乜做嘅﹗咁細隻兔兔可以dum到朴朴響﹐我第一次聽佢dum地時嚇我一跳~
嚇Q死我個女~~
哇哈哈...波子真係得意啊....一d表情都無~
zzleezz 發表於 2011-7-5 10:50 AM
係囉~淨係用個(木嘴)樣望住你﹗ ﹗你要好高IQ估到佢(㓤)高條尾時想做乜㗎﹗
Hello~dxb!波子係瘦咗(1)磅咁多 ~假如當初唔同佢減糧的話佢會肥成點真係無人知﹗佢試過自已落地牢啦~不過我唔比佢(因為佢通圍咬)
只有我同佢一齊落睇住佢四圍八掛一陣就得﹗自己靜雞雞落我一定捉番上樓﹗
現我坐係 ...
maye2328 發表於 2011-7-5 04:45 PM
減得咁辛苦,都係減得1磅  如果唔減而家咪連四隻腳都見唔到  變左個大毛毛球
咁犀利~但係以波子嘅身形,自己一個落左地牢爬唔爬得返上黎呀
佢對腳都唔知用乜做嘅﹗咁細隻兔兔可以dum到樸樸響﹐我第一次聽佢dum地時嚇我一跳~
咁就唔奇兔仔嘅後腿係好有力,你睇佢咁重仲可以跳得咁高就知喇
圓碌碌,幾得意,係幾似波子
圓碌碌,幾得意,係幾似波子
chowold2 發表於 2011-7-6 10:51 AM
原則上佢係叫肥波~
佢好可愛, 我都養了三隻, 三隻都係收養回來!
佢好可愛, 我都養了三隻, 三隻都係收養回來!
lokyip107 發表於 2011-7-9 02:23 AM
多謝讚賞﹗我都好想多養幾隻~但近來全家人發覺抱完波子後的皮膚起晒粒粒﹐痕痕的﹗我大女白雪雪的皮膚比波子kiss過後又紅又痕﹐佢發誓以後都唔掂波子﹗不過我打(乞蚩)打到甩肺都唔會唔要佢﹗
我要對足佢十年八年~
真係無乜點變睇相真係大隻...兔兔版大隻佬
波子又真係幾可愛喎,睇到我都想飬翻隻㖭,
不過我已經有兩隻狗狗啦,無能力去照顧佢地喔!
長毛兔要非常小心打理的,若不經常幫牠清潔,很容易藏細菌的。