返回列表 回復 發帖
好彩~~我昨天:sleeps: 。。。。lucky~~~~
GOOD MORNING CHU兄
原帖由 chu553358 於 2007-9-21 11:44 AM 發表

尋晚d波真係離晒普 都唔知係咪收晒錢:024:
昨晚的MATCH, 进球好像喝水那么容易。。。那么多场开大。。。。CORRUPTION~~~~~:024: :024:

回復 #13 woofy 的帖子

WOOFY 妹~~~~ 不用紧~~~这边有很多专家很乐意来教你~~~
原帖由 marcus0828 於 2007-9-21 12:00 PM 發表
haizzz!!!
me also lose many
haizz
cammmmmmmmmm!!!
buy what that team sure lose de!!
haizz
MARCUS兄~~不紧要~~星期六记得用全部钱赌利记。。。sure win....can't take you go to HOLLand... 倾家荡产
原帖由 ed_teck 於 2007-9-21 12:20 PM 發表
今個週末MU 相信人人都會買.
不過 阿仙奴, 利記我就買唔落手, 放1.5/2.0 太多了..
ed兄。。吃饭了没???。。我估Arsenal应该会赢一球或和。。因为最近它太红了吧~~
原帖由 woofy 於 2007-9-21 12:24 PM 發表
各位好!!
請叫我 woofy 就得喇
我唔慣叫人兄或妹

我都唔睇波 亦冇得睇,所以唔會賭波

如果有其他野賭就會玩下 好似賭場個d
WOOFY~~你喜欢在赌场里赌什么。。。老虎机或轮盘???
原帖由 jacky760425 於 2007-9-21 01:04 PM 發表

股票天后 ,甘得闲既:onion05: ,无去看往个股市架。。
股票天后要来专变成足球天后啦~~~~~~
股票天后WOOFY。。有没有股票内幕消息呀。。????
原帖由 jacky760425 於 2007-9-21 01:14 PM 發表

無呀!我都不six 赌。。。:019:
得闲,叫靓姐教你啦。。昨晚她有try赌少少50蚊。。。
原帖由 woofy 於 2007-9-21 01:26 PM 發表
股票天后? 足球天后? 乜我多左咁多花名既?
有錢咪買最貴個幾隻股囉!
冇錢就留意"虛擬股市討論區"啦! 買將會注資個d股
多谢。。。股票天后的tips.....上一次的RESET 没有影响到你的股meh????
原帖由 jacky760425 於 2007-9-21 01:24 PM 發表

大姐大去赌球 ,是不是真架!:019:
是呀。。害到很多人输呀~~~~达沉船~~~、
原帖由 woofy 於 2007-9-21 01:32 PM 發表

有呀!!
不過我再從新來過囉 :onion31:

Goodnight everybody! :sleeps:
886~~~~~~
welcome~~~行运一条龙 - 總兵都頭領
昨晚有没有赢球~~~~
原帖由 jacky760425 於 2007-9-21 01:39 PM 發表

达沉船139130,叫距不好在买了。139131
靓姐驾到啦~~~~不要说她的坏话了。。怕怕~~
原帖由 ljw1982 於 2007-9-23 09:21 PM 發表
另一场
英超  布力般流浪 vs 樸茨茅夫
今季樸茨茅夫上一场比赛打和利记,我觉得应该樸茨茅夫会赢。你们觉得呢??
absolutely agree wif you.....i bet in portsmouth and CHealsea////~~~~