返回列表 回復 發帖

reserved

馬主: JackyNelson
購買馬匹:

第1班 : 馬 , 馬
第2班 : 馬馬  馬馬
第3班 : 馬馬馬 , 馬馬馬
第4班 : 馬馬馬馬, 馬馬馬馬

總數10匹, 總金額: $$$$$$$

運財童子         2011-1-8 12:49 AM         tvb $$$$$$$ 元               積分轉出
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
我又搬
6/8 00:01 .. it's Sunday .. Noon here,  
仲有3個鐘就到啦...............

宜家 5/8 21:15................
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 08:11 AM
oh, i thought it's 8/8   thank you thank you

宜家 8/6 9:23AM here
我簡名
sry, just checked, HK time.
currently Friday, August 5, 2011 at 11:18:33 PM HKT
美點雙輝
第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

第4班 明海光輝(058)

我睇岩拉,各位老板吾好 ...
我系一督屎 發表於 2011-8-5 10:50 AM
一定爆(094)
馬主: JackyNelson

購買馬匹:
第1班 : 閒話一句 K217 , 君子一言 K345, 雄心威龍 K399
第2班 : 勁高手 L289,   續領風騷 M234, 風火神駒K104
第3班 : 國中之星 J226 , 齊歡唱 K227, 威威多星 L424
第4班 : 淡淡定 L293
總數10匹, 總金額: TVB$12,900,000

運財童子         2 秒前  tvb 12900000 元               積分轉出
當買六合彩
系。。无问题。。我要3匹
jff6000 發表於 2011-8-5 11:01 AM
蓮華生輝        G268        127
步步穩         G108 126
點心        H226        125

成餵 $7,500,000
JN 幫你簡左3隻,你睇下岩唔岩???
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:03 AM
sure win
JN 幫你簡左3隻,你睇下岩唔岩???
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:03 AM
咁 就1 億..
咩班架???
jff6000 發表於 2011-8-5 11:06 AM
啦啦林填表...過數..  1班.. top 3
格式如下:

馬主: 威猛哥
購買馬匹:

第1班 : AAA, BBB
第2班 : CCC, DDD, EEE
第3班 : FFF, GGG
第4班 : XXX, YYY, ZZZ

總數10匹, 總金額: $$$$$$$

運財童子         2011-1-8 12:49 AM         tvb $$$$$$$ 元               積分轉出

評分次數

• jff6000

咁就一個億
威猛哥 發表於 2011-8-5 11:10 AM
你唔係想抽水掛 你地頭