返回列表 回復 發帖
joking
JackyNelson 發表於 2011-8-6 02:00 AM
咪玩人...
畸形人類研究科

我又嚟玩下...

馬主: go2david
購買馬匹:

第1班 : 天久L259,

第2班 : 摩法神采L323, 甜橙M289, 甜將L354
第3班 : 風雲武士L313, 皇帝法令M266, 天外之天L247
第4班 : 幸運金龍M087, 牛精威旺M330, 好利佳M297

總數10匹, 總金額:  TVB 8,500,000 元

運財童子 4 秒前   TVB 8500000 元積分轉出
畸形人類研究科
馬王俾人mark晒
專攻新馬
畸形人類研究科
我買果幾隻四班都係插班初評分馬
畸形人類研究科
斷估無辛苦, 無玩好多年喇..
畸形人類研究科
哈哈, 玩下沒所謂啦...
畸形人類研究科
你幾隻都唔錯
威猛哥 發表於 2011-8-6 10:24 AM
尋晚做左半粒鐘功課先揀出嚟..十幾年無掂多謝大佬你又帶我出關..
畸形人類研究科
呢度玩下無所謂, 真銀就咪喇, 俾人斬死都似
畸形人類研究科
遲D有虛擬投注, 你又可以過下心癮
威猛哥 發表於 2011-8-6 10:43 AM
點解....點解要迫我賭.....
畸形人類研究科
我上次玩馬仔果陣既馬好似有及時而出, 翠河, 舞照跳, 加州皇子, 碧玉海, 鋼寶, 七勝, 嘉惑, 生圖, 騰龍, 娛樂之皇, 北地烈馬, 紫微.....原來唔止十幾年...
畸形人類研究科
我去賭真錢贏一樣姐
威猛哥 發表於 2011-8-6 10:54 AM
賭仔個個都係咁, 贏錢牙斬斬, meet飛媽媽聱...
畸形人類研究科
贏錢梗係牙斬斬 我無meet飛好耐lu ..........因為用電腦投注
威猛哥 發表於 2011-8-6 11:09 AM
証明我地真係唔同年代
畸形人類研究科
我1978年開始賭馬, 祿怡, 金禧皇冠, 孫悟空, 大成功...............
威猛哥 發表於 2011-8-6 11:15 AM
賭左三十幾年好彩你無玩...
我好記得第一條贏大錢Q係勁歌搭好趣....唔知八八定八九
畸形人類研究科
我1978年開始賭馬, 祿怡, 金禧皇冠, 孫悟空, 大成功...............
威猛哥 發表於 2011-8-6 11:15 AM
祿怡.................真真正正的馬王!!
畸形人類研究科
cu好多年無同人吹過馬仔終於有人明我講乜
畸形人類研究科