返回列表 回復 發帖
我以為可以換....e鍋福佳啦1445124
JackyNelson 發表於 2011-8-6 12:26 AM
你比$我,我可以同你買左d無用既馬
你d过数纪录最好系贴系 馬主名單及所選馬匹 呢张贴度
我系一督屎 發表於 2011-8-5 11:25 AM
d过数$$..最好比我...幫你手去投資....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
你d过数纪录最好系贴系 馬主名單及所選馬匹 呢张贴度
我系一督屎 發表於 2011-8-6 12:25 AM
有D都無帖, 有D仲錢都未俾, 只係暫時擺響到, 慢慢先攪靚個表
d过数$$..最好比我...幫你手去投資....1445126
JackyNelson 發表於 2011-8-6 00:28
俾你败晒米死
我以為可以換....e鍋福佳啦1445124
JackyNelson 發表於 2011-8-6 12:26 AM
同會友交換就得
d过数$$..最好比我...幫你手去投資....1445126
JackyNelson 發表於 2011-8-6 12:28 AM
宜家出面風頭火勢,放係我度最穩陣
有D都無帖, 有D仲錢都未俾, 只係暫時擺響到, 慢慢先攪靚個表
威猛哥 發表於 2011-8-6 00:28
慢慢黎拉
你比$我,我可以同你買左d無用既馬
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:27 AM
又1億

我還有個朋友,佢係賭神.............藍海
宜家出面風頭火勢,放係我度最穩陣
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 12:30 AM
你俾10%利息可以嗎?
你俾10%利息可以嗎?
威猛哥 發表於 2011-8-6 12:31 AM
避難存款無利息再要另收0.03手續費
又1億

我還有個朋友,佢係賭神.............藍海 1445129
JackyNelson 發表於 2011-8-6 00:31
俾左蓝海,石沉大海
係喎,馬神blue仲唔黎買既????
不可以換, 限期內只可以買
威猛哥 發表於 6-8-2011 00:22
甘再加买 唔好意思,麻烦你

馬主: jff6000
購買馬匹:
第1班 : 萬事佳(116),加州萬里(123)
總數2匹, 總金額:  TVB 5000000 元

運財童子 2 秒前 TVB 2600000 元  積分轉出  
運財童子 3 分鐘前 TVB 2400000 元  積分轉出
俾你败晒米死
我系一督屎 發表於 2011-8-5 11:29 AM
威猛哥重有幾個大財團backup
我要交豬, 明天見~~

如果呢到有錢銀交收, 記得俾10%我

..........係喎...將來拍賣可以抽佣